Τρίτη, Μαΐου 04, 2010

Για μια Περηφανη Ελλαδα χωρις Ελληνες

Τέσσερις αυτοκτονίες λόγω της οικονομικής κρίσης

04/05/2010 16:10
Η απόγνωση από τα αβάσταχτα προβλήματα που τους προκάλεσε η οικονομική κρίση, ήταν η αιτία που έσπρωξε στον εκούσιο θάνατο τέσσερις ανθρώπους μέσα σε λίγες ώρες, σε διαφορετικά σημεία της χώρας!



•Στην Βέροια, ένας 71χρονος συνταξιούχος οικοδόμος έβαλε τέλος στη ζωή του στήνοντας μια αυτοσχέδια αγχόνη στην μπασκέτα ενός γηπέδου κοντά στο σπίτι του. Στο σημείωμα που άφησε στους δικούς του, ανέφερε ότι δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τη σημερινή οικονομική κατάσταση και εξέφραζε την επιθυμία του να δωρίσει το σώμα του στην επιστήμη!
•Στην Παλαιοκώμη Ροδολίβους στις Σέρρες, ένας 49χρονος αγρότης πατέρας ανήλικων παιδιών βρέθηκε απαγχονισμένος στην πόρτα αντλιοστασίου έξω από το χωριό. Συγγενείς και φίλοι του κατέθεσαν ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά και προσωπικά προβλήματα, ενώ ο ιατροδικαστής απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
•Στην Θεσσαλονίκη τα χρέη από τις πιστωτικές κάρτες οδήγησαν στην αυτοκτονία έναν 45χρονο οδηγό ταξί, ο οποίος απαγχονίστηκε μέσα στο διαμέρισμά του. Νωρίτερα, είχε τηλεφωνήσει σε φίλο του και του είχε αποκαλύψει τι σχεδίαζε να κάνει. Οι δύο αδελφές του έτρεξαν στο σπίτι, αλλά τον δεν πρόλαβαν ζωντανό. Δίπλα του ο 45χρονος είχε αφήσει ένα σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους της αυτοκτονίας του.
•Στην Πάτρα, ένας 38χρονος φρουρός των φυλακών Αγίου Στεφάνου, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του όπλο αφήνοντας έναν φάκελο με επιστολή προς τους δικούς του. Μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείου του Ρίου όπου ξεψύχησε μετά από 36 ώρες.

Πρωτο Θεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: