Τρίτη, Μαΐου 11, 2010

Βρυκολακες με κουστουμι


Απο μικρος ετρεχα στο σινεμα οταν παιζοταν ταινια με βρυκολακες,η ατμοσφαιρα της ταινιας μου εφερνε ριγος,ιδιαιτερα οι ταινιες με τον Κριστοφερ Λη ηταν απο τις αγαπημενες μου,παρ΄ολο που ημουν μικροτερος απο δωδεκα ετων καταφερνα να μπαινω γιατι ημουν ψηλος και τους ξεγελουσα.


Περασαν τα χρονια και εφυγαν απο την μοδα οι ταινιες αυτες,πηραν την θεση τους αλλες με σφαγες και κομματιασματα που με αφηναν αδιαφορο.
Τελευταια βγηκαν παλι καποιες πιο σημερινες ταινιες οπως το"Twilight"μονη διαφορα οτι οι βρυκολακες πλεον κυκλοφορουν και στο φως της ημερας.

Να λοιπον που η ιστορια της Ελλαδας γινεται και ταινια και μαλιστα με μεγαλη εισπρακτικη επιτυχια.

Εδω σε αυτην την χωρα ζουνε βρυκολακες απο το 1974 και μετα,φορανε κουστουμια και γραβατες,τελευταια μοδα γραβατας η μωβ,ζουνε πολυτελως,τρωνε και πινουν.

Πινουν....

Το αιμα μας.

Μας μαγνητιζουν με υποσχεσεις ψευτικες και μας ρουφανε το αιμα μας τοσα χρονια,οι οικογενειες ειναι γνωστες,ο ενας μετα τον αλλον αναλαμβανουν την εξουσια σαν βασιλικη διαταγη,το πολιτευμα που μας πειθουν οτι εχουμε το ονομαζουν δημοκρατια.

Καθε φορα που εμεις καταλαβαινουμε οτι στερευουμε απο αιμα και αντιδρουμε εκεινοι φορωντας τα κουστουμι τους μαζευονται σε ενα κτηριο αντρο των βυκολακων και προσπαθουν να αλλαξουν μορφη και συνθηματα ωστε να αποκοιμηθουμε και παλι και ανετα τοτε να μας πιουν και το υπολοιπο αιμα που εχει μεινει.

Παληα το σκορδο η ο σταυρος ηταν μερος της αντιμετωπισης τους,σημερα εχουν ξεπεραστει ολα αυτα και το μονο που τους φοβιζει ειναι να ξυπνησουμε και να μην τους αφηνουμε πια να μας ρουφανε το αιμα μας.

Ξυπνηστε το εχω γραψει πολλες φορες,καινουργια μετρα ερχονται,σιγα σιγα δεν θα μας μεινει σταγονα.

Ξυπνηστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: