Παρασκευή, Μαΐου 07, 2010

Πνιγμενα καναλια

Η υποκρισια δεν περιοριζεται μονο στην πολιτικη σκηνη αυτης της χωρας,ειναι συνεχεια της υποκρισιας που υπαρχει και στον ταχα δημοσιογραφικο κοσμο.

Ολοι συγκλονιστηκαμε απο την τραγικη καταληξη που ειχε η φωτια στην τραπεζα της Μαρφιν,ολοι νοιωσαμε την απογνωση,κανεις ομως τοσο πολυ οσο οι δικοι τους ανθρωποι.

Αυτοι και.....

Το χειροτερο καναλι της τηλεορασης μας,μαζι απο διπλα και τα αλλα φυσικα,το ιδιο καναλι λοιπον που εχει κανει τις ειδησεις διαφημηση πορνο-μοντελων και life-style το ιδιο καναλι που ενω ποτε δεν ασχοληθηκε με παρομοια περιστατικα....

Απο ελλιειψη νεων τσοντων επεσε με τα μουτρα στο τραγικο γεγονος και το εχει ξεφτυλισει.
Και βγαινουν ολοι οι ασχετοι με το νεκρικο το βλεμμα και κλαιγονται απο πονο για κατι που δεν νοιωθουν στ'αληθεια,και λενε και λενε μαλακιες σωρο και παλι τα ιδια και τα ιδια να περναει η ωρα,αντε να ανεβουν και τα ποσοστα θεαματικοτητας να παρουμε τους χοντρους μισθους μας και να περναμε καλα.

Οταν φυσικα περασει και αυτο απο την επικαιροτητα θα μας τρελλανουν με το νεο DVD της επομενης μοντελας και με το ντυσιμο στα επομενα βραβεια πορνοσταρ-ελλας.

Φτου σας και παλι φτου σας ξεφτιλες,με παρανομα καναλια,με απατεωνες ιδιοκτητες,φοροφυγαδες,πως ακουμπατε την νομιμοτητα η τον πονο του αλλου με τετοιο αισχρο τροπο>?
Δικαιοσυνη δεν υπαρχει σε αυτη την χωρα?

Δεν υπάρχουν σχόλια: