Κυριακή, Μαΐου 09, 2010

Συμπερασματα



Διαβαζοντας τα ονοματα ολων αυτων που εχουν παρει μερος στις συνεδριασεις της μυστικης αυτης λεσχης καταλαβαινουμε τις μετακινησεις ορισμενων απο αυτους" Μανος-Ανδριανοπουλος"απο το ενα κομμα στο αλλο,την αρθρογραφια τους,τις τηλεοπτικες τους εμφανισεις,τις αποψεις τους για ολικη καταργηση του κρατους,την απελευθερωση των παντων.

Οι υπολοιποι και ειναι πολλοι που δεν συμπεριλαμβανονται στην λιστα εβαλαν ολοι απο ενα λιθο στην επι χρονια καταπτωση αυτης της χωρας απο το ποστο τους σαν υπουργοι η διαχειριστες της εξουσιας.

Καταλαβαινουμε λοιπον γιατι η παιδεια εχει καταντησει εκει που καταντησε,γιατι η λιτοτητα ηταν παντα μονομερης και δεν ζητουσε κανεις ποτε απο τους εχοντες σε αυτην την χωρα να πληρωσουν το μεριδιο τους,γιατι πουληθηκαν τα παντα σε ξενους επενδυτες,γιατι ακομη και τωρα η λιτοτητα και τα μετρα οπως εμμεσοι φοροι και μειωσεις μισθων και συνταξεων θα πληξουν και παλι τους μεσαιου και χαμηλου εισοδηματος πολιτες.

Το σχεδιο τους και υποδουλωση των λαων,και ειμαστε μονο η αρχη εξυπηρετειται απολυτα απο ολους που μας κυβερνανε,θα χειροτερεψει η κατασταση με αποτελεσμα να ζει ο λαος κατω απο τον φοβο και την ανεχεια,οσοι πεθανουν, πεθαναν η μειωση του πληθυσμου της γης ειναι απο τους πρωταρχικους στοχους της λεσχης.

Η γη δεν μας χωραει πλεον ολους,καποιοι...οι περισσοτεροι πρεπει να εξαφανιστουν και συντομα,εως το 2030 πρεπει το 90%του πληθυσμου της γης να εκλειψει.

Το πως θα το δουμε στα επομενα χρονια,εξ'αλλου ποιος θα φανταζοταν περισυ οτι θα υπηρχε Ελληνας κυβερνητης που θα εφτανε να κανει οσα εκανε ο τωρινος?

Εδω θα ειμαστε οσο ζουμε λοιπον να αποκαλυπτουμε τα σχεδια των εγκληματιων αυτων με τα μεγαλα μυαλα που θεωρουν οτι ειναι θεοι επι της γης.

Οποιος σωθει σωθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: