Δευτέρα, Μαΐου 10, 2010

H Ασυνεπεια των Γκαλλοπ

Βλεπουμε χρονια τωρα οι εταιριες δημοσκοπησεων να βγαζουν κατι ηλιθια αποτελεσματα στις δημοσκοπησεις που κανουν, που αναρωτιεται καποιος αν ειναι δυνατον να υπαρχει εστω η ελαχιστη ειλικρινεια σε οσα λενε.

Οι τελευταιες δημοσκοπησεις λοιπον εδειξαν οτι η πλειοψηφια των Ελληνων αποδεχεται τα μετρα που παρθηκαν,καταλαβαινουν την σημασια τους,και μαλιστα λενε και οχι στις απεργιες.

Την ιδια ωρα που ανακοινωνονται αυτες οι δημοσκοπησεις σε τηλεοπτικα καναλια,την ιδια ωρα στο ιδιο δελτιο ειδησεων γινεται μια δημοσκοπηση ζωντανη με τους ανθρωπους να μιλανε για τα μετρα αυτα.

Αν λοιπον το 60% εγκρινει τα μετρα πως και δεν βρισκετε ουτε ενας μα ουτε ενας να το υποστηριξει απο οσους ρωτουν στον δρομο?
Πως κανενα απο τα δεκαδες ιστολογια που διαβαζω δεν εχει ενα μα ενα αρθρο υποστηρηξης των μετρων αυτων?

Ναι ξερω υπαρχουν μερικα,ας μην τα χαρακτηρισω,ολοι ξερουμε πως μερικοι βγαζουν και το ψωμι τους υποστηριζοντας την καθε πολιτικη καθε κυβερνησης.

Απο τον καταλληλοτερο φτασαμε στην αποδοχη των μετρων,σε λιγο θα βγαλουν και γκαλλοπ οτι θελουμε να μας παρουν και τα σωβρακα.

Τουλαχιστον απο τους δεκαδες ανθρωπους που μιλαω καθε ημερα δεν εχω βρει ουτε μα ουτε εναν που να μου πει οτι θεωρει οτι αυτα τα μετρα ειναι χρησιμα στην κοινωνια,ολοι μιλανε για την αδικια,την αισχροτητα των μετρων και κυριως την ατιμωρησια οσων μας εφτασαν εως εδω.

Οπως και οι πολιτικοι που δεν παιρνουν ποτε τα μυνηματα μας ετσι και οι εταιρειες δημοσκοπησεων νομιζουν οτι απευθυνονται σε ηλιθιους,ο κοσμος το'χει τουμπανο και σεις κρυφο καμαρι,οπως λεει και η παροιμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: