Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 08, 2010

Ποιος?



Και ναμαστε μια ημερα μετα τον ανασχηματισμο, μονο οι ανασχηματισθεντες μπορουν να ειναι ευτυχεις,οχι γιατι θα καταφερουν τιποτα,απλα επειδη πλεον ειναι υπουργοι,και υφυπουργοι.

Χαμενες ευκαιριες αυτη η χωρα μια ζωη,χαμενη και αυτη με τον Γιοργο τον λεβεντη τον κωπηλατη,αυτος παιδι μου επρεπε να ειχε κατσει εκει αμιλητος οπως ηταν επι τοσα χρονια,να προσπαθει να νομιμοποιησει την μαριχουανα,ποιος μας τον φορτωσε,τοσο ηλιθιοι ειμαστε τελικα?

Μας εφαγε η επιδιωξη της καλυτερης ζωης,ετσι πιστεψαμε και τον αλλον τον παχυρευστο,αυτος ειναι απο αλλο ανεκδοτο,ειχε την ζωουλα του,λεφτα απο κληρονομιες δεν ειχε δουλεψει ποτε στην ζωη του,παρεες με τον Ζαχοπουλο και ξενυχτια στην Σαλονικη,τι το ηθελε το αξιωμα?

Ηρθε και ανταριασε η ψυχη του,γιαυτο μπηκαν τα λησταρια στου Μαξιμου και εκαναν οτι ηθελαν,αυτος ζουσε στον κοσμο του,εναν κοσμο που πολλοι δεν καταλαβαινουν,σαν να τους ελεγε...εσεις με θελατε πρωθυπουργο,βγαλτε τα περα τωρα μονοι σας.

Και τα εβγαλαν....στην φυλακη ποτε θα τους βαλουν ομως δεν γνωριζω.

Ετσι και ο τωρινος,ειχε τα βιτσια του,το ποδηλατακι του,επεφτε,εσπαγε κανενα αστραγαλο,εκανε τα μπανια του,ποιος μας τον φορτωσε αυτον μπορειτε να μου πειτε?

Ανικανο τον ελεγε το βοδι του κομματος πριν απο χρονια,τωρα ειναι αντιπροεδρος και παχαινει και νομιζει οτι κανει και κατι,αντε να κουνησεις το βουνο απο την θεση του.

Ποιος μας τους φορτωσε αυτους..ας μου πει καποιος,γιατι ειμαστε τοσο στραβοι και το ανικανο το βλεπουμε ικανο?
Τι περιμενουμε απο 48 που δεν μπορεσαν να κανουν οι 37?

Αυτο το ακατοικητο το μονο που θελει ειναι παγκοσμια διακυβερνηση,καποιον να του λεει τι να κανει,και να του τα γραφει να τα λεει γιατι ουτε αυτο μπορει.

Ποιος γαμοτο μας φορτωσε αυτο το πραγμα επανω μας?

Δεν υπάρχουν σχόλια: