Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 08, 2010

Λαος με φιλοσοφια κατσαριδας


Ολοι μας φταινε,οι ξενοι,οι αλλοδαποι παρανομοι μεταναστες,οι δικοι μας,οι διπλανοι,οι απο πανω και οι απο κατω μας.
Απορριπτουμε καθε αλλη αποψη αν δεν συμφωνει πληρως με την δικη μας,ειμαστε οι εξυπνοτεροι,οι καλυτεροι,οι πρωτοι.

Στην δουλεια μας ολοι ειναι ανικανοι,τεμπεληδες,αργοσχολοι,και εμεις κανουμε οτι μπορουμε να τους ξεπερασουμε,τους κατακρινουμε για την αποδοση τους κρυφα φυσικα γιατι δεν εχουμε τα κοτσια και την ευθυτητα να μιλησουμε μπροστα τους,ζηλευουμε το αμαξι η την γκομενα τους,παλευουμε να τους φτασουμε ενω γνωριζουμε οτι δεν καναμε τιποτα αλλο απο το να τους κατηγορουμε.

Ολοι ειναι κλεφτες και φοροφυγαδες,και ομως κι εμεις δεν νοιαστηκαμε να ζητησουμε αποδειξη απο καθε τι που πληρωσαμε,προσπαθησαμε να αποφυγουμε με καθε τροπο να επιβαρυνθουμε το ποσο που παιρνει το κρατος απο εμας.

Μας ενοχλει η καλοπεραση του διπλανου μας,ακομη και οταν εμεις περναμε καλα,εστω και με λιγοτερα χρηματα,μας ενοχλει το σπιτι του,μας ενοχλουν τα παιδια των αλλων οχι ομως οι οταν οι αλλοι ενοχλουνται απο τα δικα μας παιδια.

Η συμπονοια μας για τον διπλα σταματαει αν τυχει και μας οφειλει πανω απο ενα ευρω,οι ανεργοι,οι ηλικιωμενοι ειναι ενα βαρος που δεν μας αφορα,το κρατος ειμαστε εμεις και οσα ειναι της απολυτης αρεσκειας μας.
Μας νευριαζει ο οπαδος της αλλης ομαδας,οποιος εχει διαφορετικη πολιτικη αποψη απο εμας,ο Χριστιανος αν εμεις δεν πιστευουμε.

Ζηλευουμε τον μισθο του διπλανου μας,γιαυτο χαρηκαμε που κοψανε τοσα λεφτα απο τους δημοσιους υπαλληλους αλλα δεν μας αρεσει που εκοψαν απο την συνταξη της μαμας που ειχε δουλεψει 16 χρονια στο δημοσιο και επαιρνε 2000 ευρω τον μηνα.

Το κρατος αν και ξεφτιλα μας χρωσταει παντα ενω εμεις ποτε,καλυτερα να τα ξοδεψουμε σε ακριβα ρουχα,αυτοκινητα,σπιτια παρα να τα παρει αυτο,νοιωσαμε ανακουφιση που καταφεραμε να βγαλουμε ολα τα χρηματα μας παρανομα η νομιμα στο εξωτερικο και γλυτωσαμε την κριση και την πιθανη πτωχευση.

Ειμαστε παντα ανωνυμοι,γραφουμε στα ιστολογια να περναει η ωρα μας,βριζουμε και εκει και ξεπερναμε τον θυμο μας για οσα δεν καταφεραμε στην ζωη μας,ολοι να πεθανουν,να εξοριστουν,να σβησουν.

Με οποιο καθεστως ειμαστε παντοτε παροντες,αγαπημενοι,δοσιλογοι,ρουφιανοι,καταδοτες,αρκει να επιβιωσουμε,ζουμε για εμας και μονο.

Ειπε ο Θεος στον Ελληνα..
Πες μου μια ευχη που θες να σου πραγματοποιησω
και απανταει εκεινος
Ο διπλανος μου εχει μια κατσικα
Θες και εσυ μια απανταει ο Θεος?

Οχι θελω να σκοτωσεις την κατσικα του διπλανου μου.

2 σχόλια:

Soultakenn είπε...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΗΡΤΗΣΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΛΕΙΑ.

ΗarryTsopanos είπε...

Kαι καλα εκανες.