Τρίτη, Σεπτεμβρίου 07, 2010

Αλλαξε ο Μανωλιος


Τελευταιος τα μαθαινω τα νεα,βλεπεις δεν παρακολουθω τα εκτακτα των καναλιων πλεον,τι εμαθα βρε παιδια?Εγινε ανασχηματισμος η ψεμματα λενε τα βρωμο ιστολογια?

Κατι διαβασα εκει στο πρες τζι-αρ,οτι εφυγε ο Βασιλακης Καιλας απο το υπουργειο εργασιας και η Μαριλιζα Δενξερωγιαννακοπουλου απο το Υγειας?

Και ποιος θα μας σωσει τωρα που εφυγαν αυτοι,ποιος θα νοιαστει για εμας τον λαουτζικο?

Α μαλιστα η Μιλεν Ντεμονζω,ο Σκανδαλιδης και ο Χυτηρης θα μας σωσουν,επιτελους γλυτωσαμε,μονο ο Τσοχατζοπουλος λειπει απο το σχημα και πηγαμε πισω 20 ετη.

Θα ακουσουμε φυσικα τα σοφα λογια του διαχειριστη μας στο πρωτο υπουργικο συμβουλιο,ξερετε εσεις....πρωτα ο πολιτης και αλλα που και εμας τους πικραμενους μας κανουν και ρευομαστε απο τα γελια...και μετα τι?

Θα τους παρει ενα χρονο να μαθουν την δουλεια,οχι οτι θα την κανουν δηλαδη,και μετα απο ενα χρονο καλα να ειμαστε κανει αλλον ενα ανασχηματισμο και περναει και αυτος καλα και εμεις χειροτερα.

Ομως δεν μπορουμε παρα να συγχαρουμε τον διαχειριστη μας,νοιαζεται τοσο πολυ για εμας που αλλαζει τους ανικανους και κανει τους ικανους 48 ατομα,αντε να τα κατοστησουμε...την Βασουλα καλε γιατι δεν την εβαλε στο υπουργικο?δεν ειχαν καρεκλα?

Με αυτα και μ'αυτα περνανε τα χρονια μας,περναει η ζωη μας ανωδυνα,θα περασουν και τα νεα μετρα...και περναμε εμεις καλα και αυτοι καλυτερα.

Να επαναλαβω προηγουμενη ευχη μου....

Αντε και του χρονου στα σπιτια σας.....

ΥΓ Αν απορησετε κι αναρωτηθητε τι σχεση εχει η φωτογραφια με την αναρτηση...θα απαντησω,και τι σχεση εχει αυτη η κυβερνηση με εμας?

Απολυτως καμμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: