Τρίτη, Μαρτίου 28, 2023

Ξεκουμπίζεται στις 21 Μαίου

 


Αποφάσισε να αποκαλύψει την ημερομηνία των εκλογών η παραδουλεύτρα των Νεοταξιτών,και αυτή είναι στις 21 Μαίου,επιτέλους ήρθε η ώρα που θα του ξεπληρώσω κάθε πενταροδεκάρα που μας μοίρασε,κάθε φασιστική του απόφαση,κάθε τρομοκρατικό του διάγγελμα.

Επίσης θα του ξεπληρώσω και το πρόστιμο των 100 ευρώ ανα μήνα στους ανω των 60 ανεμβολίαστους.


Μένουν 7 περίπου εβδομάδες,μην εκπλαγείτε απο όσα σας υποσχεθούν αυτός και οι υπόλοιπες συμμορίες,κανένα δικό σας καλό δεν έχουν σαν στόχο,μοναδικός τους στόχος είναι ο ατομικός τους πλουτισμός,οι παράνομες εταιρείες τους που παίρνουν τα σπίτια των φτωχών,και η δύναμη που δίνει η εξουσία.


Κι έτσι με μόνο στόχο να φέρει εις πέρας το σατανικό του σχέδιο ο Κούλης θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσον για να φανεί οτι είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει λύσεις.

Οτι δεν έκανε επί 4 χρόνια θέλει να τα κάνει τώρα.

Δρόμους,ποτάμια,λιμάνια,τραίνα....ναι...και τραίνα.


Δεν θα σας πω εγώ τί τι θα ψηφίσετε,απλα σκεφτείτε τι έκανε 4 χρόνια,μόνο αυτό αρκεί.

Και δεν πρέπει μόνο να μπεί στον κάλαθο των αχρήστων,το δίκαιο θα είναι να εκλεγεί ενα κοινοβούλιο που θα τον στείλει στο ειδικό δικαστήριο για όλα τα εγκλήματα που έχει κάνει σε βάρος της χώρας και του λαού.


Περιμένω τις επόμενες αποκαλύψεις απο την Κύπρο οπου φαίνεται οτι εκεί εχει διαπράξει το αδίκημα της εσχάτης εθνικής προδοσίας.

Αν αληθεύουν οσα γράφονται για παρέμβαση του ώστε να σταματήσουν οι γεωτρήσεις στο νησί και να περάσει απο την Τουρκία ο αγωγός φυσικού αερίου...τοτε μιλαμε για τεράστιο έγκλημα.


Ο ανθρωπος αυτός ειναι αισχρός Νεοταξίτης,δεν τον ενδιαφέρει ούτε η χώρα,ούτε ο λαός ούτε η Κύπρος,μπροστά στα σχέδια που πρέπει να εκτελέσει είμαστε όλοι αναλώσιμοι,κράτος,χώρα και λαός.

Μην πιστέψετε ούτε μια υποκριτική του υπόσχεση.

Θα το μετανοιώσετε πικρά και τότε θα είναι αργά.

Πρέπει να φύγει. 

Είναι ότι πιο εγκληματικά αδίστακτο εχει περάσει απο την χώρα.

2 σχόλια:

stratus είπε...

Ας αρχίσω με την φράση που είπε ο Κούλης "όπως είχα υποσχεθεί" τι να υποσχεθείς ρε Μωυσή, μας έκανες χάρη να προκηρύξεις εκλογές που δεν αλλάζουν τίποτα;
Αλήθεια πιστεύει κάποιος νοήμων ότι οι εκλογές σε χώρους όπως η ωραία Ελλάς, φέρνουν αλλαγές!!
Μνημόνια και Εθνική Ανεξαρτησία δεν πάνε μαζί, δεν λέω ότι ήμασταν ανεξάρτητοι, αλλά τώρα είμαστε οικόπεδο και με την βούλα.
Τέλος πάντων ο χαζός εγγονός του Μητσοθάφτη, θα πάρει αυτό που του αξίζει και θα φορτωθούμε μια οικομενική που θα είναι όλη δικιά μας,
Θυμήσου οι οικουμενικές γίνονται για συγκεκριμένους σκοπούς, και αυτή θα γίνει για το μοίρασμα του Αιγαίου, μετά θα μπορούμε να πάμε σε μια νέα μεταπολίτευση, με τα ίδια υλικά, και με συναυλίες του Νταλάρα για το χαμένο Αιγαίο, που ως γνωστό ανήκει στα ψάρια του.
Σε ζάλισα πάλι, να σε καλά να σε διαβάζω για να μου ανάβεις τα λαμπάκια, όταν τα θυμάμαι

ΗarryTsopanos είπε...

Δυστυχως,,,,δυστυχως,και φταιει ο λαος για ολα αυτα,οι ιδιοι ηταν απατεωνες απο την αρχη,εμεις αποκοιμηθηκαμε,δυστυχως,,,,