Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2023

Άνοιξη ξανά


 Εαρινή ισημερία αύριο και έρχεται η Ανοιξη με φόρα,δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι ομως πως περάσαμε τις δύο προηγούμενες χρονιές,τι ζητάει ενας απλός άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος;


Εμείς που νοιώθουμε ευτυχία με τα απλά πράγματα αυτό που θέλουμε ειναι μερικοί καλοί φίλοι,μια βόλτα στην εξοχή η στην πόλη,να πιούμε εναν καφέ με την παρέα μας,να πάμε εναν σινεμά,ενα θέατρο,να περπατήσουμε στους δρόμους,να πάρουμε το κτέλ και να πάμε στην Θεσσαλονίκη παραδείγματος χάριν.


Αυτές τις χαρές μας τις στέρησαν τα δυο προηγούμενα χρόνια,μας μαύρισαν την ψυχή με την ψυχοπάθεια τους,μας απαγόρευσαν ακόμα και τα πιό απλά,για το καλό μας,τώρα που κάπως εχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα βλέπουμε οτι μόνο το καλό μας δεν ήθελαν,το αντιθετο.


Φοβόταν ο ενας να πλησιάσει τον άλλον,μάσκες,ράπιντ τέστ,πρόστιμα,πενταψήφιοι για να βγούμε έξω,αποστάσεις,απαγορεύσεις σε όλα.

Ακόμα και στά πιό απλά,ούτε για καφέ δεν μας άφηναν σε εξωτερικούς χώρους.

Είμασταν επικίνδυνοι,εκαναν τους μισούς να μισούν και να αποφεύγουν τους άλλους μισούς,διαγγέλματα ψυχωτικά και καθημερινές λίστες νεκρών και νοσηλευομένων.

Αυτό δεν είναι Άνοιξη.

Είναι η κόλαση του Δάντη.

Η κόλαση απο μόνη της.

Στίς αρχές πίστεψα αυτό το παραμύθι,γιατί παραμύθι ήταν και είναι,όταν όμως κατακάθισε μέσα μου αυτό που γινόταν κατάλαβα.

Αυτό που προσπάθησα ηταν να μην βρίσκομαι σε κλειστούς χώρους,ολα τα υπόλοιπα τα έκανα κανονικά,δεν είχε αλλαξει τίποτα,φυσικά δεν μπορούσα να πάω εκεί που απαγορευόταν,έκανα τις βόλτες,τις διακοπές και ότι συνήθιζα να κάνω καθημερινά.

Γρήγορα κατάλαβα τι συνέβαινε,με πληροφορίες απαγορευμένες απο τα μίντια μας,με ενημέρωση απο ανεξάρτητες πηγές,διάβασα μελέτες που δεν αναφέρονταν σε κανένα κανάλι,ακουσα γνώμες,όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν πλέον φανερό.

Δέν ζούσαμε σε κανονικούς καιρούς.

Το ζητούμενο δεν ήταν η υγεία,αλλά η υποταγή.


Αυτοί οι ψυχοπαθείς που οργάνωσαν αυτή την τραγωδία δεν θα τιμωρηθούν,είναι δολοφόνοι και ακόμα χειρότερα.

Ο κόσμος θα καταλάβει,οχι όλοι,ακόμα βλέπω τον φόβο τους.

Είμαστε αδύναμοι στα χέρια αυτών που σχεδιάζουν την εξόντωση μας,και δεν θα σταματήσουν.


Ας ζήσουμε αυτή την Άνοιξη όπως αυτές που ζούσαμε πριν δυο χρόνια.

Χωρίς την κούκλα του Τσάκι να μας λέει να κάνουμε το 3ο-4ο-5ο εμβόλιο.

Και ελπίζω σύντομα χωρίς τον σχεδιαστή αυτής της μαζικής δολοφονίας τόσων αθώων ανθρώπων.

1 σχόλιο:

stratus είπε...

η ατιμωρησία διαχρονικά στην Ελλάδα, είναι που τους κάνει να λένε ότι θέλουν, να κάνουν ότι θέλουν, και να μην φοβούνται κανέναν, α !!! ξέχασα τις επαναστάσεις, το άλλο με τον τοτό το ξέρετε;