Τρίτη, Μαρτίου 07, 2023

Συγνωμη Κουλη


 Αφου ακουσαμε για πολλοστη φορα τον Κουλη να ζηταει συγνωμη για την πληρη ανικανοτητα του νομιζω οτι ειναι η καταλληλη ωρα να του απευθυνω κι εγω το δικο μου συγνωμη,εξ αλλου εχει ευτελισει και αυτη την λεξη οπως καθε αλλη λεξη που χρησιμοποιει συχνα οποτε.....


Συγνωμη Κουλη που δεν σε ψηφισα το 2019,δεν εκπροσωπεις τιποτα απο οσα πιστευω,ουτε την εντιμοτητα,ουτε την ειλικρινεια ουτε την ευθυτητα ουτε την οξυτητα πνευματος,δεν σε θεωρησα ποτέ ικανο να κυβερνησεις την χωρα.

Συγνωμη Κουλη που δεν πιστεψα ουτε στιγμη και καμια λεξη απο ολα τα διαγγελματα σου...και ηταν δεκαδες.....στην διαρκεια της πανδημιας,ποτέ δεν πιστεψα οτι τα μετρα που μας επεβαλλες φασιστικα και με αλαζονεια ηταν γιατι σκεφτοσουν το καλο μας,δεν μπορει να λες στον πολιτη μην καθησεις εξω απο την καφετερια αλλα να τον στοιβαζεις μεσα στα ελαχιστα λεωφωρεια η στα δρομολογια του μετρό που παρα την πανδημια ερχοντουσαν οποτε το θυμοντουσαν,κατι πηγαινε λαθος Κουλη,πολλοι δεν το καταλαβαν,οι υπολοιποι ξερουν.

Συγνωμη που δεν θιχτηκα οταν με αποκαλουσες αντιεμβολιαστη,εσυ, η Κουκλα του Τσακι ονοματι Παγωνη και ο Βασιβλακοπουλος,δεν με πληγωσε ουτε οταν με ελεγες ψεκασμενο,με ενοχλησε ομως που προσπαθησες να διχασεις τον λαο και να στρεψεις τον εναν εναντια στον αλλον.


Συγνωμη Κουλη που ξερω οτι δεν ενδιαφερθηκες καθολου για οσους πεθαιναν εκτος μεθ,ταχα εσυ ησουν βεβαιος οτι δεν εχει καμια διαφορα αν ηταν μεσα η εξω,εδωσες κατα παραξενο τροπο ασυλια στους ειδικους που επελεξες,αποκλεισες την εναλλακτικη μας ενημερωση,μας εβρισες,μας εβαλες προστιμα,μας εξευτελισες,παραβιασες ολα τα αρθρα του Συνταγματος και επεβαλλες μια φασιστικη δικτατορια στην οποια χαιροσουν για την παντοκρατορια του φοβου που εσπειρες.

Συγνωμη Κουλη που δεν σε ακουσα και δεν εμβολιαστηκα,μετα εσυ για να με εκδικηθεις μου εβαλες προστιμο 100 ευρω για καθε μηνα που δεν εμβολιαζομουν,οσο σκεφτομαι ποσο με αγαπουσες Κουλη που προτιμουσες να πεθανω απο την πεινα παρα απο τον Κορωνοιο ....με συγκινει αφορητα,με συγχωρεις που σε παρακουσα.  

Φυσικα απληρωτο ειναι το προστιμο εως σημερα,γιατι εγω ζω με 200 ευρω τον μηνα Κουλη,και δεν θα το πληρωσω γιατι μετα δεν θα εχω να ζησω,συγνωμη και για αυτο.

Συγνωμη Κουλη που καταφερες να μην αντιδρασει κανεις οταν σε παροξυσμο φασισμου εβαλες τους ανεμβολιαστους υγειονομικους σε αναστολη χωρις μισθο την ωρα που  βιαστες η δεξιοι υποδικοι παιδεραστες κοντα σου η στην φυλακη πληρωνονται κανονικα,αυτοκτονησε μια απο αυτους,σε ενοιαξε΄;

Να ενα συγνωμη που ξεχασες να πεις.

Αλλα ηξερες τι εκανες,το σχεδιο ειναι γνωστο.

Συγνωμη Κουλη που σε αδικησα επειδη δεν εκανες τιποτα οταν καιγοταν η Ευβοια,που αφησες σπιτια και δαση να καουν,που δεν πεταξε αεροπλανο κι ας μην φυσαγε,ειχες αλλες δουλειες να κανεις και δεν προλαβαινες,ειχες να διαβασεις το βιβλιο του Κλαους Σβαμπ για την Μεγαλη επανεκκινηση και να συναντας τον Χαραρι κατω απο την Ακροπολη,ειχες να οργανωσεις την ψηφιακη διακυβερνηση,να παρακολουθεις τον Ανδρουλακη και εκατονταδες αλλους,που να προλαβεις να σβησεις και την φωτια;


Συγνωμη Κουλη που χιονισε μερα αντι για βραδυ οπως γινεται παντου και μας βρηκε απροετοιμαστους,αν χιονιζε βραδυ θα προλαβαινες να κανεις οτι δεν εκανες την μερα,συγνωμη που εγινες και μεσαζων μεταξυ της Αττικης οδου και των αποκλεισμενων οδηγων και της επεβαλλες να πληρωσει 2000 ευρω στον καθενα που ακομα περιμενουν να τα παρουν.

 

Συγνωμη Κουλη για την ακριβεια και την αισχροκερδεια που αφησες να επικρατησει παντου,συγνωμη για τις πενταροδεκαρες που μας μοιρασες ωστε να ζουμε πλουσιοπαροχα με τους πενιχρους μισθους,συνταξεις και επιδοματα μας,συγνωμη που δεν εκτιμησαμε τα καλαθια του φασιστα υπουργου σου τα οποια ειναι γεματα απο ξεφτιλα και σαπακια.

Συγνωμη Κουλη που δεν ξεραμε οτι δεν υπαρχει ασφαλεια στις μετακινησεις μας με το τραινο,που νομιζαμε οτι εκτος απο τις παρανομες παρακολουθησεις αντιπαλων και υπουργων σου εκανες και νομιμες παρακολουθησεις συρμων,τελικα μονο εμας παρακολουθουσες και τιποτα αλλο.

Συγνωμη Κουλη που αντι να πας να προσκυνησεις τους νεκρους στα Τεμπη εσυ πηγες για να ριξεις τις ευθυνες στον Σταθμαρχη,δεν ειχες καν την ευθιξια να αναλαβεις τις δικές σου,το αιμα τους να πεσει στο κεφαλι σου και σε οσων φταινε για την δολοφονια αυτη.

Συγνωμη Κουλη που οτι και να πεις η οτι και να κανεις δεν προκειται να με πεισεις πως εχεις καλες προθεσεις,ξερω τις προθεσεις σου και δεν μπορεις να μου κρυφτεις,ψηφο απο μενα δεν θα δεις ουτε τωρα μετα το εγκλημα σου ουτε θα εβλεπες πριν απο αυτο,οποτε μην ελπιζεις.

Συγνωμη που ηξερα οτι ησουν τελειως ακαταλληλος αλλα ειχα μια ελαχιστη ελπιδα οτι κατι μπορει να καταφερεις,τελικα δεν καταφερες τιποτα και το χειροτερο ειναι οτι δεν το καταλαβαινεις ουτε αυτο,τοσο πορωμενος εισαι με την εξουσια που εχεις τυφλωθει απο αυτην,αλλα θα την χασεις.


Αν τα συγνωμη μου αυτα δεν σου ειναι αρκετα μπορω να θυμηθω δεκαδες λογους ακομα για να δικαιολογησω το ποσο πολυ ηθελα να σου ζητησω συγνωμη τοσες φορες,παλι με ξεπερνας,εχεις ζητησει περισσοτερες,δεν ειμαι πλεονεκτης,μου φτανουν αυτες αν φτανουν και σε εσενα.

ΥΓ Ελπιζω αυτο το εγκλημα σου να ειναι το τελευταιο,κουραστηκα απο τις συγνωμες σου,εσυ αντεχεις κι αλλο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: