Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2023

Σκεψεις.....


 Το 2007 ξεκινησα να γραφω αυτο το ιστολογιο,πειτε το ημερολογιο γιατι περιεχει πολλα απο οσα εχω ζησει και στην προσωπικη μου ζωη ολα αυτα τα χρονια,ηταν μια διεξοδος σε πολλες δυσκολες στιγμες,και δεν ηταν λιγες,οι ζωες μας εχουν τις καλες και τις οχι τοσο καλες στιγμες,ετσι και η δικη μου,η ζωη δεν ειναι ευκολη εκτος αν εχεις ενα εξασφαλισμενο μελλον απο την οικογενεια σου,αλλοιως η προσπαθεια ειναι διπλη και επιπονη και οι συνθηκες ειδικα στην Ελλαδα καθολου ευνοικες.


Η ασθενεια της μητερας μου ηταν το σημαντικοτερο θεμα τοτε που αρχισα να γραφω εδω,και συνεχιστηκε αρκετο καιρο,μαζι με αυτη ειχα τα δικα μου και τις πολιτικες εξελιξεις-καταστροφες που δεν εχουν σταματησει παρ οτι εχουν περασει 16 χρονια.


Οσοι περασαν απο τις κυβερνησεις απο εκεινη την περιοδο εως σημερα ειχαν ακριβως την ιδια φιλοσοφια,παταξη του λαου,καταπατηση του Συνταγματος,αδιαφανεια,διαφθορα,μειωσεις δικαιωματων,μισθων,λιτοτητα,τι να θυμηθω,πως αντεχουμε απορω.

Ο ενας πιο ηλιθιος και ανικανος απο τον αλλο αλλον,ανεπιδεκτοι μαθησεως με μονο οραμα να κατακτησουν το πολυποθητο τροπαιο της Πρωθυπουργιας,Γαπ,Σαμαρας,Τσιπρας και το χειροτερο απο ολα...Κουλης.

Τιποτα δεν προσφεραν στην χωρα,μονο μιζερια και συμφορα,ξεπουλημα και προδοσια,εξαπατηση και αλαζονεια.

Ολοι εβαλαν ενα κοματι στο παζλ που ονομαζεται καταστροφη της Ελλαδας,υποδουλοι σε ξενες εξουσιες κοιμησαν τον ηδη ηλιθιο λαο με ψευτικες υποσχεσεις για αναπτυξη και καλυτερες μερες,λεφτα υπαρχουν και κολοκυθια τουμπανο.

Λεφτα υπαρχουν,μονο για αυτους και τις συμμοριες τους,εμεις ειμαστε το αναλωσιμο υλικο που μπορουν να το μεταχειριστουν οπως θελουν,εχουν και τον τροπο και τα μεσα,οι μονοι που επωφεληθηκαν ολα αυτα τα χρονια ειναι η ελιτ του τοπου που πλουτισε και θεριεψε,με τα μιντια σαν βοηθο εκτισαν τοιχους προστασιας γυρω τους και χρησιμοποιησαν την επιρροη τους για να αλωσουν και τον τελευταιο αντιπαλο τους,την δικαιοσυνη,και το καταφεραν.


Τωρα πλεον που οι 4 εξουσιες εγιναν μια δεν μπορουμε να μιλαμε πλεον για δημοκρατικο πολιτευμα,το Συνταγμα εχει καταπατηθει απο ολους τους και κανεις δεν αντιστεκεται,μονη ελπιδα ειναι να ξυπνησει ο λαος,δεν  εχω ελπιδες ουτε για αυτο,ακομα και τωρα που καποιοι ξεσηκωθηκαν αυτοι θα βρουν τους τροπους να τους επαναφερουν στην "ταξη".

    Η δημοκρατια δεν τρομοκρατειται....γνωστο συνθημα τους,αλλα τρομοκρατει,ποιος εχει την αντοχη και την δυναμη να αντισταθει;

Μετα το εγκλημα στα Τεμπη τους βλεπουμε τρομαγμενους,θα αντεπιτεθουν,δεν θα αφησουν τον λαο να καταλαβει οτι ειναι ο κυριαρχος,το πολυ-πολυ να θυσιασουν καποιους δικους τους για να το πετυχουν,και η ιστορια θα συνεχιστει οπως και πριν,μεχρι το επομενο εγκλημα.


Και θα το ξεχασουμε,κι οποιος ξεχναει ξαναπαθαινει.


Θα βαζατε ποτέ στο σπιτι σας καποιον που εχει σκοτωσει τους δικους σας,σας εχει τρομοκρατησει,κλεψει,εξαπατησει,θα του δινατε τα κλειδια;


Αν πειτε οχι....

Γιατι ξαναψηφιζετε αυτους που εχουν κανει ολα αυτα τα εγκληματα;


Δεν υπάρχουν σχόλια: