Δευτέρα, Μαρτίου 06, 2023

Ελλαδα η χωρα του τιποτα


 Πιστευω οι περισσοτεροι απο εσας να καταλαβαινετε σε τι χωρα ζουμε και να μην με ξαναρωτησετε γιατι εχω αυτον τον τιτλο στο Ιστολογιο μου,ο τιτλος δεν περιγραφει την χωρα,περιγραφει την ζωη στην χωρα,περιγραφει τι εχουμε περασει δεκαετιες μετα την πτωση της Χουντας.

Και ειναι ενας τιτλος που μπηκε πριν 16 χρονια,δεν εχει αλλαξει κατι,και πριν 56 να ειχε μπει παλι το ιδιο θα ηταν.

Καθως κατακαθεται η σταχτη απο το εγκλημα θα μαθαινουμε ολο και περισσοτερα πραγματα,δεν ελπιζω να αλλαξει τιποτα,αυτα συμβαινουν καθε φορα που θρηνουμε δεκαδες νεκρους,ολα για το θεαθηναι,μεχρι να ξεχαστει λιγο η υποθεση και μετα οι συγγενεις θα ταλαιπωρουνται σε δικες μεχρι τον επομενο αιωνα η εως οτου βαρεθουν.


Εν τω μεταξυ

Ο επιθεωρητης του Οσε και προισταμενος του σταθμαρχη Λαρισας βρεθηκε να εχει παρει εναν μηνα αναρρωτικη ακριβως με το που εγινε το εγκλημα,ο δε ιατρος που του την εγραψε δεν τον εξετασε καν...τον δε γιατρο τον παρακαλεσε να του την δωσει καποιος...ο παπιος μαλλον,ο δε σταθμαρχης τοποθετηθηκε σε αυτη την θεση αν και δεν επιτρεποταν λογω ηλικιας  απο τον νομο αλλα και αυτον τον τοποθετησαν εκει με παρακληση κομματικου....παπιου......

Αυτα δεν με ξεφνιαζουν,ετσι γινονται τα πραγματα δεκαετιες τωρα στην χωρα,τα σκατα και οι φελλοι επιπλεουν. 

Γιαυτο εχουμε γεμισει σκατα και φελλους.

Τα γραφω ετσι γιατι ακρη δεν θα βγαλετε διαβαζοντας τα οπως ακρη δεν θα βγει γενικως.

Ο Μεγας ηγετης Κουλης αφου αποφασισε στην αρχη να βαλει επιτροπη να ερευνησει το θεμα...οπως συνηθιζει παντα.... στο επομενο διαγγελμα του αρκεστηκε να πει οτι αυτο θα το κανει η δικαιοσυνη,τελικα ποιος θα το κανει ακομα δεν εχω καταλαβει,ο Ντογιακος δε που εκανε τα παντα για να εμποδισει την ερευνα για τις υποκλοπες αλλα δεν το καταφερε εχει συγκαει και στελνει εγραφα στους εισαγγελεις να κανουν γρηγορα.

 

Σχετικα με τις διαφορες επιτροπες ..τα ξερετε,μια δικαιολογια για να καλυφθουν τα παντα γρηγορα ειναι,χρονια τωρα το ιδιο κανουν,..

Τετοια πρεμουρα πρωτοφανης.

Συγνωμη που δεν με πειθουν ολα αυτα,συγνωμη που πιστευω οτι στην πρωτη ευκαιρια θα το θαψουν το θεμα και θα κανουν τις παπιες οπως παντα,συγνωμη που τελικα μονο ο σταθμαρχης θα την πληρωσει.

Οσο για τον Καραμανλη ανακοινωθηκε οτι θα ειναι και παλι υποψηφιος με την συμμορια...συγνωμη κομμα.... της ΝΔ,τζαμπα οι παραιτησεις,λιγη τσιπα να ειχε θα ειχε αποσυρθει απο την πολιτικη,αλλα που να βρεθει η τσιπα σε πολιτικο;


Και ενω οι γονεις κλαινε τα παιδια τους,οι φιλοι τους φιλους τους,τα αδερφια τα αδερφια τους κι εμεις την μαυρη μας την μοιρα....η Παολα και ο Βερτης αποφασισαν χθες να τραγουδησουν και σαν δικαολογια ειπαν οτι τα εσοδα θα πανε στα νοσοκομεια και στους τραυματιες του εγκληματος,εγω Παολα και Βερτη δεν ακουω και πολυ καλα κανω,δικαιωμενος βγηκα και σε αυτο αλλα ρε παιδια τι θα παθαινατε αν δεν τραγουδουσατε ενα βραδυ;

Ηangover;

Ο κοσμος μαζευει οργη και θλιψη,και οχι μονο για την μια συμμορια αλλα για ολο το συστημα,φυσικα υπαρχει στα κοινωνικα δικτια η διαμαχη μεταξυ των εγκεφαλικα τελειωμενων οπαδων του ενος και του αλλου κομματος αλλα η πλειοψηφια ειναι σιωπηλη.

Κατι καλο να βγαλει αυτο και ας ειναι.....


Οσο για κατι καφρους των καναλιων που λιβανιζουν την κυβερνηση παρ ολη την ανικανοτητα της να ξερουν οτι ο κοσμος θυμαται.

Και το καλυτερο που ακουσα για αυτον τον κακομοιρη τον Πορδοσαλτε ηταν σε απαντηση απο πατερα  θυματος σε αυτο που ειπε οτι οι νεκροι ειναι η θυσια που χρειαζοταν για να αλλαξει κατι στους σιδηροδρομους...

Οτι:

 «Είδα χθες έναν συνάδελφό σας από το κανάλι σας να λέει ότι έπρεπε να γίνει μια θυσία. Δηλαδή τι θυσία; Τι εννοούσε; Άμα ήθελε αυτός ας έπαιρνε το τρένο, ας έβαζε την οικογένειά του και ας πήγαιναν στα Τέμπη να καούν αυτοί».

Αυτο θα ηταν μια εξιλεωση.

Να παει αυτος και η οικογενεια του.

 

Και να μην ξεχναμε τις παραδοσεις,και το Γεφυρι της Αρτας ετσι το εκτισαν,ενσωματωσαν στα θεμελια την γυναικα του Πρωτομαστορα.

Δεν ξερω η Μαρεβα αν συμφωνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: