Παρασκευή, Μαρτίου 24, 2023

Αυτό ειναι το βαθύ κράτος


 Ο ξεφτίλας υφυπουργός μπροστά στις κάμερες προσπαθεί να παραπλανήσει ολους μας και βεβαιώνει οτι αυτό το ξεχαρβαλωμένο σαράβαλο-πίνακας είναι η πολυ διαφημισμένη τηλεδιοίκηση που δεν κατάφεραν  να εγκαταστήσουν.

Τον ξεφτιλίζει τελείως ο εργαζόμενος του ΟΣΕ λέγοντας οτι αυτός ο ξεχαρβαλωμένος πίνακας δεν είναι η τηλεδιοίκηση που μόλις πρίν ένα λεπτό βεβαίωνε ο ξεφτίλας υφυπουργός αλλά είναι ενας πίνακας τοπικού χειρισμού,επισημαίνει δέ ότι δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση...την ιδια ώρα ο υφυπουργός κάνει την πάπια η οτι δεν ακούει.....


Και συνεχίζει στο ίδιο βιολί,αδιαφορώντας για όσα λέει ο εργαζόμενος,αυτός εκεί,επιμένει πως ο πίνακας ειναι τηλεδιοίκηση,και ενώ ο εργαζόμενος συνεχίζει να επιμένει.....είναι πίνακας τοπικού χειρισμού.

Και ξαφνικά......

΄Ερχεται απο πίσω του το βαθύ κράτος που ο Κούλης θέλει να εξαλείψει και του κάνει νόημα να σταματήσει.

Αυτό είναι η απόδειξη για τον οργανωτή και αυτόν που συντηρεί δεκαετίες αυτό που σήμερα θέλει να καταστρέψει,το δικό του Βαθύ κράτος.


Τηλεδιοίκηση δεν υπάρχει

Βαθύ κράτος υπάρχει και είναι δημιούργημα του Κούλη και όλων των συμμοριών που κυβέρνησαν δεκαετίες τώρα,και άν σας πούν οτι το καταπολέμησαν η θα το καταπολεμήσουν και δεν θα υπάρχει πλέον.

Θα σας πούν ψέματα.

Το στηρίζουν και τους στηρίζει.

Ζουν και οι δύο απο το αίμα σας-μας,σαν τα βαμπίρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: