Σάββατο, Μαρτίου 25, 2023

Η υποδούλωση του ανθρώπου


 Ζούμε ακόμα σε μια νιρβάνα γεμάτη προσδοκίες για το μέλλον χωρίς να παρατηρούμε τα αργά αλλά πολύ σημαντικά που γίνονται γύρω μας.

Και γίνονται πολλά,όμως μέσα στο τρέξιμο και την ενασχόληση μας με τόσα άλλα και τον αγώνα για επιβίωση τα ξεπερνάμε χωρίς να τους δώσουμε και πολύ σημασία.


Μέσα στην "οδύνη¨της για το έγκλημα που συνέβη στα Τέμπη η συμμορία των νεοταξιτών- φασιστών που κυβερνάει την χώρα ψήφισε την μεταφορά του ελέγχου της ύδρευσης σε νέα ρυθμιστική αρχή,αυτό θα είχε νόημα να συμβεί αν είχαμε διαφορετικούς παρόχους,εμείς δεν έχουμε,επίσης σημαίνει ότι στα επόμενα σχέδια τους θα είναι η ιδιωτικοποίηση του νερού παρά την απόφαση του ΣτΕ την οποία έχουν γράψει στα παλιά τους υποδήματα.

Μεγαλύτερο έγκλημα απο αυτό δεν έχει συμβεί στο παρελθόν.

Σας εχει ενημερώσει κανείς για τις επιπτώσεις;

Απο την στιγμή που ενα δημόσιο αγαθό ιδιωτικοποιείται σημαίνει οτι γίνεται προιόν που πρέπει να αποφέρει κέρδος,σημαίνει ακριβότερη τιμή και χαμηλότερη ποιότητα,οταν μιλάμε ειδικά για το νερό αυτό που κάνουν είναι τεράστιο έγκλημα.

Μην ακούτε τι σας λενε,οτι αποκλείεται να συμβεί αυτό,έχουμε συνηθίσει πλεον στις υποκριτικές διαβεβαιώσεις τους.

Ολα γίνονται σιγά-σιγά για αποφυγή αντιδράσεων.


Σιγά σιγά θα καταρρεύσουν και οι οικονομίες όλων των χωρών για να επιτύχουν να φέρουν εις πέρας το σχέδιο της Μεγάλης επανεκκίνησης,το λένε πλέον σοβαροί επενδυτές,ολα οσα έχουν συμβεί απο το 2019 και έπειτα είναι σχεδιασμένα,οτι κυβερνάει τις ΗΠΑ ενας γεροντάκος μέ ανοια,οτι οι ηγέτες ολων των χωρών που συμμετείχαν στην οργάνωση και εξέλιξη της πανδημίας,στο Ουκρανικό και τώρα στην Τραπεζική κρίση είναι μέλη και υπόδουλοι του WEF και του Κλάους Σβαμπ δεν φαίνεται να προβληματίζει κανέναν.

Οτι βεβαιώνουν όλοι τους πως ελέγχουν την κατάσταση μην σας ευφησυχάζει,τίποτα δεν ελέγχουν,ολα πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο τους,προετοιμάζονται μόνο για την επόμενη ημέρα,εφόσον θα έχουν και πάλι την εξουσία μέσω της τρομοκρατίας που θα επιβληθεί δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο.


Οταν έχουν τον πλήρη 'ελεγχο της τροφής,του νερού,των επικοινωνιών,της τεχνολογίας,του οικονομικού συστήματος τι νομίζετε οτι τούς εμποδίζει πλέον;

Τίποτα.

Μέχρι το 2030 όλα όσα έχουν σχεδιάσει πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί.

Πρώτο απο αυτά θα είναι η εξαφάνιση των ιδιωτικών οικονομιών του πληθυσμού

Με αυτόν τον τρόπο θα ελεγχουν και το τελευταίο οχυρό.

Το χρήμα

Την επιβίωση μας.

Χωρίς μετρητά,τρόφιμα,νερό,φάρμακα,ενέργεια,πόσοι νομίζετε οτι θα αντισταθούν;


Τα έχω γράψει πολύ ωραιοποιημένα,δεν θα είναι έτσι.

Προσοχή.

Ρόμπερτ Κιγιοσάκι: «FED και Μπάιντεν προκάλεσαν επίτηδες την τραπεζική κρίση για να εφαρμοστεί το “Great Reset” του Κλάους Σβαμπ»!

«Αυξάνουν συνέχεια τα επιτόκια και συντρίβουν μετοχές, ομόλογα, ακίνητα και δολάριο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: