Κυριακή, Μαρτίου 05, 2023

Το σχεδιο

 


Ας δουμε σημερα τι κανει στο υπουργειο ψηφιακης διακυβερνησης ο Πιερρακακης,πολυταλαντος και ερημοσπιτης μας διαφημιζει καθε τοσο τα επιτευγματα του,ποσο πολυ εχει προχωρησει η χωρα στην ψηφιακη μεταβαση,σαν μαιντανος περιφερεται στα διαφορα συνεδρια και φορα και μιλαει για τις προοδους που εχουν γινει...τι εχει γινει ομως στην πραγματικοτητα;


ΤΙΠΟΤΑ

Μια τρυπα στο νερο.

Η Μαλλον εχει γινει κατι.Αλλα το παρουσιαζουν αλλοιως.

Η πληρης ψηφιοποιηση των δεδομενων των πολιτων,πλεον ολοι ειμαστε σταμπαρισμενοι και μας παρακολουθουν σε οτι και να κανουμε,το πολυδιαφημισμενο www.gov.gr ειναι η πυλη της Μεγαλης επανεκκινησης που τοσο λατρευει η παραδουλευτρα του Κλαους Σβαμπ και καθαριστρια του Χαραρι.

Ο Κουλης.


Οσα εγιναν μεσα στην πανδημια δεν ηταν τυχαια,με δικαιολογια τον Κορωνοιο καταφεραν και προχωρησαν με ησυχια το σχεδιο της ψηφιοποιησης του αρχικου σταδίου των δεδομενων  ολων των πολιτων.

Πως;

Προσπαθηστε να μπειτε σε οποιαδηποτε υπηρεσια,σας ζηταει πιστοποιηση μεσω ΑΑΔΕ,μετα ζηταει η ΑΦΜ η ΑΜΚΑ,δινετε την εξουσιοδοτηση και μονο ετσι ανοιγει η πυλη της κολασεως.

Αυτα που βλεπετε εσεις τα βλεπει και οποιος εχει προσβαση απο το κρατος,και πολυ περισσοτερα,ξερουν,αν εργαζεστε,αν περνετε επιδομα,αν ειστε ασθενης χρονιος,αν ειστε αναπηρος,το εισοδημα σας,αν χρωστατε,ξερουν τι φαρμακα παιρνετε,ξερουν τα παντα.

Αλλα...

Δεν σας εχουν υποταξει ακομα.

Αυτο ειναι το επομενο σταδιο.

Εσεις φυσικα πιστευετε οτι σας λατρευει ο Κουλης και ο Πιερρακακης και σας κανει την ζωη ευκολη,ετσι τρεξατε να κατεβασετε τις ψηφιακες ταυτοτητες και τα διπλωματα οδηγησης ωστε να ειστε μεσα στην μοδα.

Εχετε διαβασει η ακουσει τι λεει ο Χαραρι ο οποιος κανει συναντησεις με τους δυο αυτους ψηφιοποιημενους λατρες;

Ισως θα επρεπε να ενδιαφερθειτε πριν χαρειτε,ξερετε τι περιεχει το σχεδιο της Μεγαλης Επανεκκινησης;

Ενδιαφερθηκατε...εστω απο περιεργεια γιατι ο Κουλης το εχει το βιβλιο του Σβαμπ πανω-πανω στο γραφειο του και το επιδεικνυει  σημειολογικα;

ΟΧΙ ε;

Λοιπον...

Με λιγα λογια.

Οταν καταφερουν..κι ετσι οπως παει θα το καταφερουν,να εγκαταστησουν με τον εναν η τον αλλον τροπο μια Παγκοσμια κυβερνηση...και αυτο θα γινει μετα απο ενα μεγαλο παγκοσμιο σοκ... θα συμβουν τα εξης:

Καταργηση των μετρητων

Η ψηφιοποιηση του Πιερρακακη θα ελεγχει τα παντα,μονο μεσω αυλης καρτας θα υπαρχει προσβαση σε ψηφιακο χρημα...φανταστειτε τι θα γινει μετα.

Ολοι θα ειναι υποχρεωμενοι να υπακουν σε οσα λενε αυτοι,αυτοι ολοι εν τω μεταξυ οι πισω απο τον  Σβαμπ και Χαραρι και ολοι οι υπαλληλοι τους ειναι ψυχοπαθεις,ΟΛΟΙ,οποιος δεν υπακουει θα εξοβελιζεται εκτος συστηματος...

Γελατε ε;

Πως θα γινει αυτο;

Ακριβως με το ιδιο μεσον που σας λενε τωρα οτι το φτιαχνουν για να εξυπηρετειστε απο το κρατος.

Την ψηφιακη διακυβερνηση.

Οσοι για οποιδηποτε λογο αντιδρασουν στις εντολες τους ..π.χ για επαναλαμβανομενους αχρηστους εμβολιασμους,για μεταφορα σε αλλη περιοχη,γιατι παρακουσαν τον νομο και βγηκαν απο την πολη των 15 λεπτων που επρεπε να ζουν...γιατι εγραψαν κατι στο διαδικτιο,για χιλιαδες λογους...

Θα εχουν ποινη.

Λιγοτερη προσβαση στο ψηφιακο χρημα

Αποκοπη απο την ψηφιακη προσβαση σε υπηρεσιες 

ΜΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  θα απαντησετε γελωντας.

ΕΓΙΝΑΝ ηδη και δεν αντιδρασατε.

Οι υγειονομικοι εμειναν χωρις εργασια και εισοδημα κοντα ΔΥΟ χρονια,νοιαστηκατε;

Ετσι δεν θα νοιαστει κανενας για εσας οταν σας συμβει το ιδιο.

Οι ανω των 60 χρεωθηκαν με φασιστικο προστιμο γιατι δεν ηθελαν να εμβολιαστουν

Σας πειραξε,αντιδρασατε;

Οχι

Με ενα κουμπι ο ψυχοπαθης ηγετης θα οριζει την μοιρα την δικη σας και των δικων σας,που θα ζειτε,τι θα τρωτε,που θα πηγαινετε,ποσο θα ζειτε...ιστοριες επιστημονικης φαντασιας θα μου πειτε.

ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΟΙ

Τα λενε μονοι τους,δεν διαβαζετε,δεν ενημερωνεστε;

Οχι απο τα καναλια φυσικα.

Μονοι τους Χαραρι και Σβαμπ λενε το μελλον που θελουν,ο Κουλης και ο Πιερρακακης απλα κανουν οτι τους πουν,δεν ξερω τι εγγυησεις τους εχουν δωσει οτι αυτοι θα επιβιωσουν αλλα σαν κοτουλες κανουν κοκοκο και σχεδιαζουν την κολαση που ερχεται.

Γιαυτο δεν εχουν προλαβει να εγκαταστησουν τα συστηματα παρακολουθησης των σιδηροδρομων.

Γιατι οι εντολες ειναι να τελειωνουν με τα συστηματα παρακολουθησης των ανθρωπων.

Και οσοι δεν ειστε προετοιμασμενοι θα εκπλαγειτε δυσαρεστα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: