Τετάρτη, Μαρτίου 15, 2023

Ψηφιακό νόμισμα

 


Δεν γνωρίζω πολλά,ξέρω ομως οτι είναι ενα τεράστιο όπλο στα χέρια όσων επιθυμούν και μάλλον θα το πετύχουν να εγκατασταθεί στον πλανήτη μια και μόνη Παγκόσμια κυβέρνηση.

Αυτό σημαίνει οτι θα παίρνονται οι αποφάσεις απο αυτό το κέντρο και οι τοπικές"κυβερνήσεις"θα είναι διακοσμητικές.

Διακοσμητικές ο λόγος το λέει,θα επιβάλλουν ολα τα μέτρα που θα παίρνονται απο εκεί,ολες οι επαρχίες ενιαία θα είναι ελεγκτικοί μηχανισμοί με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης σε όσα αποφασίζονται.

Το ψηφιακό νόμισμα ίσως παρουσιαστεί σαν λυτρωτής των προβλημάτων μετά απο την κατάρρευση των οικονομιών των χωρών,αυτό είναι σχεδιασμένο χρόνια τώρα,δεν ξέρω αν θυμάστε που ο Γαπ ζητούσε απελπισμένα στις αρχές της προηγούμενης οικονομικής κρίσης την Παγκόσμια διακυβέρνηση λεγοντας:


We need global governance...and we need it fast.


 


Δεν του έκαναν το χατήρι τότε,έπειτα το ζήτησε ο Βενιζέλος,δεν εισακούστηκε. 


 




Τώρα είμαστε κοντα,τι περίπου είναι αυτό το ψηφιακό νόμισμα ομως;


Ο πλήρης έλεγχος των ανθρώπων.

Απο την στιγμή που δεν θα υπάρχουν μετρητά οσοι κυβερνούν θα μπορούν πλέον να επιβάλλουν οτι συνθήκη θεωρούν σωστή για την προστασία του Πλανήτη.

Αν αφεθούν τώρα να καταρρεύσουν οι τράπεζες με τεχνητό τρόπο αυτό θα σημαίνει κατάρρευση των πάντων,σκεφτείτε την απίστευτη ανεργία,την πείνα,το σπάσιμο της διατροφικής αλυσίδας,το χάος.


Θα αναγκάσουν τους πληθυσμούς να δεχθούν το ψηφιακό νόμισμα σαν σωτηρία.

Και μετά θα αρχίσει η πανωλεθρία.

Με αυτό θα ελέγχονται ολες οι κινήσεις και αγορές του καθενός μας,με αυτό θα επιβαλλουν την αλλαγή ολων των συνηθειών που ξέρουμε εως τώρα,τα τρόφιμα και τα προιόντα μέσω των barcodes τους θα επιτρέπονται μόνο αν εχουν εγκριθεί και βρίσκονται στην λίστα με τα επιτρεπόμενα προς αγορά,τα άλλα απο την στιγμή που δεν θα είναι στην λίστα θα εξαφανιστούν.

Μαζί με αυτά και δεκάδες χιλιάδες επαγγέλματα και τέχνες οι οποίες θα απαγορευτούν.

Με το ψηφιακό νόμισμα οι διαχειριστές θα επιδοτούν οσους βρεθούν χωρίς εργασία με το Βασικό παγκόσμιο βοήθημα,για όσο είναι υπάκουοι και δεν αντιδρούν,οσοι αντιδρούν σε οποια απόφαση των διαχειριστών θα αποκόπτονται απο την πρόσβαση σε αυτό.


Φυσικά όπως καταλαβαίνετε δεν μιλάω για πολίτευμα δημοκρατικό.

Οι περιορισμοί θα είναι πολλοί,έχουν αναφερθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις,κάντε τον κόπο να πάτε λίγο πίσω και θα τις βρείτε.

Τελικός στόχος είναι να μειωθεί ο πληθυσμός της γής περίπου στα 500 εκατομμυρια,αντε λίγο πιο πολύ,αυτό σημαίνει οτι με διάφορους τρόπους και μεθόδους οι 9 στους 10 θα εξοντωθούν.

Οσοι απομείνουν ...οι άτυχοι για μένα θα είναι κάτι διαφορετικό απο αυτό που είναι σήμερα σαν όν ο άνθρωπος.

Η αρχή θα γίνει όμως με το ψηφιακό νόμισμα.

 

Για αυτό φοβάμαι πολύ οτι όσα συμβαίνουν τώρα με τις πτωχεύσεις τραπεζών είναι η αρχή.

Και δεν βλέπω τρόπο να μπορεί κανείς να τους σταματήσει.

 


2 σχόλια:

stratus είπε...

Επειδή έχει συζητηθεί και με έναν φίλο, μου έθεσε την εύλογη απορία, μα καλά, και οι παράνομες δραστηριότητες, πως θα πληρώνονται; μαφίες, καρτέλ κλπ κλπ

ΗarryTsopanos είπε...

Αυτό δεν το ξέρω,νομίζω οτι οσοι εχουν σχεδιάσει το σύστημα θα ξέρουν και τρόπους για ολα τα υπόλοιπα.