Παρασκευή, Μαρτίου 24, 2023

Οι Σωτήρες

 


Τα τρία μεγάλα κόμματα θα παρουσιάσουν σύντομα το προεκλογικό τους πρόγραμμα,οχι ότι διαφέρουν σε κάτι μεταξύ τους,απλά θα παραμυθιάσουν τον λαό με υποσχέσεις που δεν θα κρατήσουν και ψεύτικες ελπιδες.

Πρωτος Σωτήρας,

Ο Κούλης.

Θα μιλήσει για τα επιτεύγματα της τετραετίας που πέρασε,επίτευγμα δεν υπάρχει αλλά θα κάνει το άσπρο μαύρο και το λάθος σωστό.

Δεν θα αναφερθεί στην αλαζονεία του,στις πυρκαγιές της Βόρειας Εύβοιας και της Αττικής,δεν θα μιλήσει για την πρωινή χιονόπτωση στο λεκανοπέδιο γιατί δεν ήξερε οτι χιονίζει την ημέρα,θα προσπαθήσει με κάθε μέσον να μας πείσει οτι η διαχείρηση της πανδημίας ήταν τέλεια και θα αναφερθεί στην "θυσία"στα Τέμπη μεταφέροντας τις ευθύνες σε ολους τους αλλους εκτός απο το ίδιο.

Εμείς ξέρουμε οτι θα πεί ψέματα,σε όλα,δεν θα μας πεί για τον φασισμό που επέβαλλε στον πληθυσμό με τα μέτρα προστασίας κατά του Κορωνοιού,δεν θα αναφερθεί στα πρόστιμα,τις αναστολές εργασίας,στην τρομοκρατία,τα διαγγέλματα τρόμου,τους χιλιάδες αδικοχαμένους ασθενείς εκτός ΜΕΘ και κυρίως δεν θα πεί οτι το μόνο σχέδιο του ήταν και είναι η προετοιμασία για την Μεγάλη επανεκκίνηση.

Αδιαφορεί πλήρως για την φτωχοποίηση του πληθυσμού και ενδιαφέρεται μόνο να ικανοποιήσει τα συμφέροντα του και αυτά των πολυεθνικών και μεγάλων φίλων του.


Δέυτερος Σωτήρας

Ο Τσίπρας

Αμετανόητος και ανικανος να καταλάβει οτι από δικά του λάθη έφερε στην εξουσία τον Κούλη θα υποσχεθέι δικαιοσύνη και δημοκρατά σε όλους,μην τον πιστέψετε,είναι ενας άχρηστος απατεωνίσκος υπόδουλος ξένων εντολών,οι νεκροί στην Μάνδρα και στο Μάτι τον στοιχειώνουν αλλά δεν εχει κάν την συνείδηση να το παραδεχθεί,η χαμένη ευκαιρία του Δημοψηφίσματος,η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών είναι τα μεγαλύτερα εγκλήματα του.

Η ομάδα που τον στηρίζει απότυχε τελείως σε κάθε πρόβλημα,το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία.

Στην πανδημία οι θέσεις των συμβούλων του ήταν ίδιες η ακόμα χειρότερες απο αυτές που επέβαλε ο Κούλης,ολοι θυμόμαστε τις ανακοινώσεις του Γεροτζαφιά που γεμάτες φασισμό έριχναν την ευθύνη στούς ανεμβολίαστους προτείνοντας ακόμα χειρότερα μέτρα.


Τρίτος και τελευταίος Σωτηρας

Ο Ανδρουλάκης

Τελευταίος στην κυριολεξία,τελευταία του πρόταση να τον ψηφίσει ο λαός μην γνωρίζοντας ποιόν θα προτείνει για Πρωθυπουργό μετά τις εκλογές.

Κάτι σαν την Kinder εκπληξη,αγοράζεις το σοκολατένιο αυγό χωρίς να ξέρεις τι παιχνίδι κρύβει μέσα,πόσο ηλίθιους θεωρεί τους πολίτες για να προτείνει κάτι τέτοιο;

Οι θέσεις του κόμματος του στην διάρκεια της πανδημίας ηταν παρόμοιες και σκληρότερες πολλές φορές με αυτές των δύο πρώτων.

Κανένα όραμα,πάμε κι όπου βγεί και αυτός σαν τους προηγούμενους.

Αναφέρω την πανδημία και την φιλοσοφία των 3 Σωτήρων γιατί είναι πολύ σημαντική για να καταλάβετε οτι δεν έχουν πολλές η καμία διαφορά στην πολιτική τους.

Με βάση τα όσα έγιναν τα περασμενα 3 χρόνια και ότι σχεδιάζεται να συμβεί τα επόμενα είμαι σίγουρος πως και οι 3 Σωτήρες θα ακολουθήσουν τις εντολές της Νέας τάξης Πραγμάτων,καμία αντίθετη φωνή δεν ακούστηκε απο ολους τους για κανένα θέμα σχετικό με την αντιμετώπιση της απο τον Κούλη,αυτό δείχνει οτι την επόμενη φορά θα κάνουν τα ίδια ανεξάρτητα απο το ποιός θα είναι στην εξουσία.

Το σχέδιο είναι δεδομένο,ποιοί θα υποταγούν στους νεοταξίτες και θα υπηρετήσουν το τραγικό τους όραμα μέλλει να φανεί τα επόμενα λίγα χρόνια.


Οσο για ανάπτυξη,δικαιοσύνη,δημοκρατία,ξεχάστε τα.

Με επιδόματα πείνας θα ταίζουν τον πληθυσμό και δικαιολογίες ενώ οι ίδιοι θα ζούν μεσα στην χλιδή και θα γιορτάζουν την ημέρα της Δημοκρατίας μόνοι τους στο προεδρικό μέγαρο μαζί με το κάθε πιόνι που θα έχουν εκλέξει σαν πορτατίφ η αλλοιώς ΠτΔ.

 

Ψηφίστε

Ψηφίστε με σοφία

Μην ακούτε τα περί αυτοδυναμίας.

Εμποδίστε τα σχέδια τους

Δεν έχουμε άλλον τρόπο

Οι αντεθνικές και αντιλαικές τους πολιτικές θα συνεχιστούν.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια: