Κυριακή, Μαρτίου 19, 2023

Ο Παραμυθατζής

 


Τσιπρας:

Ευθύνη μας να αλλάξουμε το παλιό και επικίνδυνο κράτος.....

Αν ο Κούλης είναι αδίστακτος νεοταξίτης και δεν ενδιαφέρεται παρά για τον εαυτό του ο Τσίπρας είναι ενας παραμυθατζής που θα ηταν πολύ επιτυχημένος καραγκιοζοπαίκτης η αφηγητής παραμυθιών σε παιδικό σταθμό σε βρέφη.


Ούτε ο ενας ούτε ο αλλος είναι ικανοί να κυβερνήσουν χώρα,χωράφι ναι,χώρα οχι.


Βγήκε λοιπόν ο Αλέξης να μας πεί οτι θα επιτεθεί στο παλιό και επικίνδυνο κράτος.

Τέσσερα και μισό χρόνια τι έκανες ρε;

Δεν έβρισκες χρόνο μάλλον,είχες τόσες σημαντικές ασχολίες οπως να οργανώνεις δημοψηφίσματα και να κάνεις το Οχι ....ναι,είχες να προσπαθείς να εγκαταστήσεις το δικό σου νέο επικίνδυνο κράτος,είχες να ξεπουλησεις την Μακεδονία,να φέρεις νέο μνημόνιο και να φτωχοποιήσεις τον λαό ακόμα περισσότερο.

Καραγκιόζη.

Ποιόν θα πείσεις τώρα;

Το 10% που θα σε ψηφίσει και με την αποχή θα γίνει 20% οπως τότε που κυβερνούσες;

Δεν ξέρεις οτι ο καλύτερος σπονσορας του Κούλη είσαι εσύ;

Αν κυβερνούσες με ήθος και λογική δεν υπήρχε καμία περίπτωση να γίνει ο Κούλης πρωθυπουργός,εσύ τον εκανες γελοίε σαλτιμπάγκο,με τον τρόπο που κυβέρνησες,με την Μάνδρα,το Μάτι,τις συμπεριφορές των υπουργών σου και των διάφορων κολαούζων σου,με το ξύλο που έβαζες τα μάτ να ρίχνουν σε οσους αντιδρούσαν σε όσα έκανες,με την Φωτίου και τα γεμιστά της,με τον Πολάκη,με τον Παππά,με την δουλικότητα σου στην Μέρκελ και κάθε εξωγενη παράγοντα.


Τι μας λές τώρα;

Ποιό παλιό και επικίνδυνο κράτος θέλεις να πολεμήσεις,εσύ δεν τολμούσες να βγείς απο το Μαξίμου χωρίς δέκα διμοιρίες Ματ,είχες αποκλεισει την Ηρώδου Αττικού για να μην σου πετάνε κότες στο προαύλιο,τα ξέχασες;

Αστείε,υποκριτή,ακόμα και την θρησκεία χρησιμοποίησες,της σταυροπροσκηνήσεως γινόταν κάθε φορά που"επρεπε" να μας δείξεις πόσο θρήσκος ησουν,απατεωνα,ΑΘΕΕ,που δεν άφησες κερί να μην ανάψεις και εικόνα να μην προσκυνήσεις.


Και θέλεις τώρα να σε πιστέψουμε ξανά.

Πιστεύεις οτι μπορείς να ξανα κυβερνήσεις

Αυταπάτες εχεις.

Ο κόσμος θυμάται,και αν είναι μία φορά εγκληματίας ο Κούλης...αλλη μία είσαι και εσύ.

1 σχόλιο:

stratus είπε...

όταν το 50% απέχει, και το υπόλοιπο 50% πάει να βγάλει "κυβέρνηση" με malous bonus τι περιμένουμε από την singular, να ναι καλά οι Αμερικάνοι, με την εξαγωγή Δημιοκρατίας που έχουν επιβάλει μετά τον ΒΠΠ