Παρασκευή, Μαρτίου 10, 2023

Δημοσιογραφοι


 Αυτα που ειπωθηκαν την τελευταια εβδομαδα απο"εγκριτους"δημοσιογραφους στα τηλεοπτικα πανελ ειναι τραγικα,ξερουμε,καταλαβαινουμε,τι σημαινει ολο αυτο;

Σημαινει οτι υπαρχει ενα ενιαιο κεντρο το οποιο διακινει την κυβερνητικη γραμμη ωστε να διαχυθει η ευθυνη και να μην επικεντρωθει εκει που πρεπει.

Στην σημερινη ηγεσια.

Η πρωτη αναφορα του Μητσοτακη σε ανθρωπινο λαθος εγκαταλειφθηκε αμεσα μολις καταλαβαν ποσο τραγικη ειναι,ολοι θυμοσαστε πως και με τι λογια εκφραστηκε ο"ταχα"συντετριμενος"ηγετης προσπαθωντας να αποφυγει να πει την αληθεια.

Κι ετσι αρχισε το αφηγημα της μεταθεσης του εγκληματος σε προηγουμενες κυβερνησεις και η προσπαθεια να δοθει στον κοσμο η ελπιδα οτι με τον Μητσοτακη ολα αυτα μπορουν να διορθωθουν.

Μετα απο 4 χρονια πληρους απραξιας.

Αυτο λειτουργησε ακομα χειροτερα,οι γελοιοτεροι ολων των καφρων της δημοσιογραφιας αναφερθηκαν σε"θυσιες"που δεν θα πανε χαμενες μιας και με αυτο τον τροπο θα αποκτησουμε επιτελους ενα σιδηροδρομικο δικτιο αναλογο των αλλων χωρων.

Ολα αυτα δειχνουν εναν πραγμα.

Δεν ενδιαφερονται για το εγκλημα,αρνουνται να δεχθουν την ευθυνη τους,ακομα και οι προτροπες τους προς την ηγεσια της δικαιοσυνης ειναι αστοχες,αφου η δικαιοσυνη ειναι"ανεξαρτητη"και θα κανει αυτο που οριζουν οι νομοι τοτε ποιος ειναι ο λογος που ενας πρωθυπουργος απευθυνεται συνεχως προς αυτην ζητωντας της να κανει το αυτονοητο;


Καμια λυση δεν θα δοθει,θα πληρωσουν και παλι οι τελευταιοι τροχοι της αμαξης και οι υπολοιποι αφου με την καθοδηγηση των οπερατερ εσκυψαν τον κεφαλι τους μπροστα στις καμερες και ειπαν ηλιθιοτητες η σταματησαν τις ερευνες για να πεταξουν μερικα λουλουδια στα βαγονια θα επιστρεψουν στα γνωστα τους καθηκοντα που ειναι ...να κανουν τιποτα.


Η συμπαιγνια σε βαρος του λαου συνεχιζεται κανονικα,οι"εγκριτοι"δημοσιογραφοι με τα υπερογκα χρεη και τις τεραστιες υποχρεωσεις θα νοιωσουν ανακουφιση που η συμμορια που κυβερναει....... η"οποια"συμμορια που κυβερναει θα παραμεινει αλωβητη και θα συνεχισουν την οργανωμενη προπαγανδα τους σε βαρος της χωρας,δεν ξερουν ομως οτι τελικα αυτοι θα ειναι οι πρωτοι που θα βγουν χαμενοι απο ολο αυτο.

Ποιος δινει σημασια πλεον τι λεει ο καθενας τους;

Μονο οργη η γελιο προκαλουν οι δηλωσεις τους,τα ποσοστα τηλεθεασης τους ειναι μηδενικα στο συνολο του πληθυσμου,αδιαντροποι και σε αντιθεση με την κοινη λογικη θα συνεχισουν αυτο που κανουν μεχρι να γινουν γραφικοι.Μερικοι ηδη ειναι καρικατουρες απλες χωρις σημασια.

Οσο για τις συνδικαλιστικες τους ενωσεις αυτες ειναι πιο ξεπερασμενες και απο αυτους τους ιδιους.

Το γεγονος που πρεπει να προβληματιζει τον καθεναν μας ειναι οτι δεν υφισταται πλεον η διακριση των εξουσιων,ολες οι εξουσιες εχουν υποταχθει κατω απο την κεντρικη και με αυτον τον τροπο εχουν καταστρατηγησει νομους και Συνταγμα.

 

Ειμαστε πλεον επισημα μια μπανανια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: