Σάββατο, Μαρτίου 11, 2023

Και μετά;


 Και καθώς περνούν οι μέρες κι εμείς ακόμα υπο την επήρρεια του σόκ προσπαθούμε να καταλάβουμε που βρισκόμαστε και τι θα επακολουθήσει αυτοί που έπρεπε σήμερα να βρίσκονται στην φυλακή θα αρχίσουν να προετοιμάζονται για την εκλογική μάχη η οποία θα καθυστερήσει...

Οχι απο σεβασμό και θλίψη για όσους χάθηκαν άδικα και τόσο ξαφνικά,οχι γιατί οι ένοχοι έχουν καταλάβει το μέγεθος του εγκλήματος τους και αποσύρθηκαν στον ιδιωτικό τους βίο αφήνοντας χώρο για νέους ανθρώπους με νέες ιδέες και οράματα για την χώρα,οχι γιατί δεν μπορούν μετά απο αυτό να αρχίσουν πάλι τις υποσχέσεις για καλύτερες ημέρες.


Αλλα για να περάσει λίγο ο καιρός,να πάει πίσω στην μνήμη ολων μας το τραγικό αυτό γεγονός ώστε να έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν με κάθε τρόπο το μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει.


Την εξουσία. 


Γιατί δεν θα αλλάξει τίποτα,η υποκρισία τους είναι ολοφάνερη,οι στόχοι τους προγραμματισμένοι,τα σχέδια τους δεν θα τα σταματήσει κανένας νεκρός,καμία χιονόπτωση την ημέρα,καμία πυρκαγιά,καμία πλημμύρα.

Στα σχέδια τους δεν περιλαμβανόμαστε εμείς,είναι αρκετά πιο πολύπλοκα απο την απλοική ζωή μας,δεν τους αφορά ούτε το δικό μας μέλλον,ούτε καλύτερες συνθήκες ζωής και εργασίας και ειδικά ούτε να διορθώσουν οτι εχουν αφήσει παρατημένο δεκαετίες τώρα.


Αυτό που περιλαμβάνει η λέξη"εξουσία"για όλους αυτούς είναι η δύναμη και το χρήμα,δεν έχουν κανένα όραμα,ενεργούν με εντολές που τους έχουν δοθεί απο ανώτερα κέντρα εξουσίας,απλοί εντολοδόχοι είναι,οχι δικοί μας.


Δεν θα αλλάξει τίποτε,οτι ακούσετε προεκλογικά δεν θα έχει καμία σημασία,αντιδικίες μεταξύ εγκληματιών που ο ένας θα κατηγορεί τον αλλον για το ποιός εχει κάνει το χειρότερο  έγκλημα.

Αν δέν αλλάξουμε εμείς,αν δεν αρχίσουμε να ψηφίζουμε με βάση το συμμφέρον της χώρας και οχι το δικό μας δεν θά αλλάξουν και αυτοί,η διχόνοια που σπέρνουν είναι το μεγαλύτερο όπλο τους,ομως κάτι έγινε,κάτι που αυτή την φορά ισως σας κάνει και σκεφτείτε λίγο περισσότερο.


Είδατε την γύμνια του συστήματος τους.

Αν και αυτό δεν σας ξυπνήσει τότε δεν υπάρχει ελπίδα.

Ηδη είναι αργά.

Αν νομίζετε οτι κατάλαβαν τι εχει συμβεί κάνετε λάθος.


Σκεφτείτε για μία φορά τούς αλλους πρίν σκεφτείτε τον εαυτό σας.

Σκεφτείτε την επόμενη γενιά.

Σκεφτείτε όσους έφυγαν άδικα και όσους θα έρθουν.


Μήν απέχετε από τις εκλογές σαν διαμαρτυρία.

Μήν πείτε πως δέν θα αλλάξει τίποτα γιατί οσο κυβερνούν αυτοί η οι προηγούμενοι  δέν θα αλλάξει.

Ψηφίστε.

Ψηφίστε αλλοιώς.

Πόσες φορές θα δίνετε την εξουσία σε ανίκανους και ψεύτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: