Τετάρτη, Μαρτίου 29, 2023

ΑυτοΑδυναμια


Θα ακούσουμε πολλές φορές αυτή την λέξη μέχρι τις εκλογές,Αυτοδυναμία,λες και 4 χρόνια δεν την είχαν,τι έκαναν;

Πριν απο αυτούς την είχαν και άλλοι,κατάφεραν κάτι καλύτερο;

Γιατι ενδιαφέρονται τόσο πολύ να έχουν αυτή την περιβόητη αυτοδυναμία,τι τους προσφέρει;

Την δυνατότητα να ψηφίζουν νομοσχέδια που θα κάνουν καλύτερη την ζωή μας,θα διευκολύνουν την καθημερινότητα μας,θα πάνε την χώρα ενα βήμα πιο μπροστά;

Το αντίθετο.

Η Αυτοδυναμία τους λύνει τα χέρια και μπορούν να επιβάλλουν την ατζέντα τους σε κάθε τομέα,ο Κούλης με αυτοδυναμία κυβερνάει 4 χρόνια τώρα,καλυτέρευσε η ζωή σας;

Αν είσαστε μέρος της ελίτ,καναλάρχης,βιομήχανος.μιντιάρχης,υπουργός,βουλευτής,παρατρεχάμενος,κατασκευαστής δημοσίων έργων..ΝΑΙ.

Κάνει ότι νομίζει ελέω Θεού,οι βουλευτές του απλά διακοσμητικοί,ψηφίζουν ότι μα ότι τους φέρουν να ψηφίσουν,θυμάστε ένα νομοσχέδιο που στοχεύει στην πρόοδο και την ευημερία της χώρας;

Η Αυτοδυναμία θα βοηθήσει τον Κούλη ώστε να μην βρεθεί κατηγορούμενος για τα εγκλήματα που έχει κάνει,οχι οτι θα υπάρξει αποτέλεσμα αν τον στείλουν σε ειδικό δικαστήριο,αυτά είναι για το θεαθήναι πλέον.

Επίσης θα τον βοηθήσει να τελειώσει την προετοιμασία για την Νέα τάξη Πραγμάτων και την Μεγάλη επανεκκίνηση ώστε να πάρει αυτός τα εύσημα και όχι οι αντίπαλοι του,γιατί το σχέδιο θα συνεχιστεί άσχετα με το ποιός κυβερνάει,όλοι είναι στο κόλπο αυτό εναντίον του λαού.

 

Η συνεργασίες δεν βρίσκονται στην φιλοσοφία των Ελληνικών κλεφτοκομμάτων,θέλουν να κυβερνούν δίχως να δίνουν λόγο σε κανέναν,με επικοινωνιακά τρυκ,προπαγάνδα,τρόλ και εντεταλμένους υπόδουλους τους σε κάθε πόστο,είδατε πως αντέδρασαν στην πρόταση Ανδρουλάκη για άλλον Πρωθυπουργό εκτός Μητσοτάκη η Τσίπρα;

Η πρόταση είναι σωστή,ειπώθηκε σε λάθος χρόνο και με λάθος τρόπο,δεν ζητάς ψήφο με διψήφιο ποσοστό για να μας πείς ποιόν θα προτείνεις μετά,λες θα προτείνω αυτόν και ψηφίστε με.

Και είναι σωστή γιατί δεν είναι δυνατόν να κυβερνήσουν ξανά οι πιό ανίκανοι και αλάζονες αρχηγοί κομμάτων που τους ζήσαμε τον καθένα ξεχωριστά να κυβερνούν με πλήρη αποτυχία.

 Τους ενόχλησε ο πρόταση,οχι οτι κυβερνούν με το 20% του συνολου του πληθυσμου και λένε οτι έχουν την πλειοψηφία.....οτι τους βολεύει.

Τα κόμματα γνωρίζουν τα ακριβή ποσοστά τους σήμερα,και ξέρουν οτι το καθένα δεν συγκεντρώνει ούτε το 20%...βαλε 25% το καθένα και κάπου εκεί θα καταλήξουν,ο κόσμος πενθει.

Πενθεί για το εισοδημα του που έχει εξαφανιστεί.

Για τους νεκρούς διαχρονικά απο την ανικανότητα και των μέν και των δέν.

Για το μέλλον που δείχνει οτι θα είναι σκληρό και δυσοίωνο για όλους.


Θα προσλαμβάνατε έναν απο τους δύο στην επιχείρηση σας με τόσα εγκλήματα που έχουν κάνει;

Θα τον κρατούσατε έστω μία μέρα;

Γιατί θα πρέπει ένας ολόκληρος λαός να υποφέρει απο τις άχρηστες,εγκληματικές και ανόητες αποφάσεις τους;


Η αυτοδυναμία σημαίνει αδυναμία,σημαίνει οτι δεν θέλεις να συνεργαστείς με στόχο την καλύτερη και δημοκρατικότερη λειτουργία του πολιτεύματος,αυτοί το έχουν κατακρεουργήσει το πολίτευμα και οι δύο τους,η μόνη τους επιθυμία είναι να ελέγχουν τα πάντα,μιντια,δικαιοσύνη,κράτος.


Μήν ακούτε αυτά που λένε,ο Μητσοτάκης κυρίως,καμία χώρα και κανένας λαός δεν τον ενδιαφέρει.

Είναι αδίστακτος και επικίνδυνος,οι εντολές που έχει είναι σαφείς,και δεν θα σταματήσει αν δεν τον

σταματήσουμε εμείς.  

Και ο Τσίπρας τον ακολουθεί παρα πόδας.

Να τους εμποδίσουμε στα σχέδια τους.


Μπορούμε,,,,,αλλοιώς....

1 σχόλιο:

stratus είπε...

ο εκλογικός νόμος, το μπόνους, το ποσοστό των βολεμένων, και των ηλίθιων, από το 50% του εκλογικού σώματος που πάει για ψήφο, βγάζει τους διαχειριστές των ξένων συμφερόντων