Δευτέρα, Μαρτίου 06, 2023

Ο Αρχοντας του σκοτους


 Δεν ξερω πως να το εξηγησω αυτο,απο συνηθεια καθε φορα που εκλεγεται καποιος νεος πρωθυπουργος τον βαζω εδω στο περιθωριο διπλα απο τις αναρτησεις μου,αν ριξετε μια ματια θα τους δειτε ολους,σε ολους εχω και ενα σλογκαν.....πες το διαισθηση,πες το εμπνευση της στιγμης,κατι μου βγαζει ο καθενας απο αυτους οταν τους βλεπω στην εξουσια...και ηρθε η μερα που εκλεξατε αυτον που ακομα και η μανα του ελεγε οτι δεν κανει.


Τον Κουλη

Και ανεβασα την φωτογραφια που βλεπετε στο πλαι και εβαλα σαν σλογκαν"Ο θεος βοηθος".

Δεν ειχα κανεναν λογο να βαλω αυτο το σλογκαν,τι με ωθησε να το κανω;

Παντα το προσωπο και η κινησιολογια του Κουλη μου εβγαζε κατι κακο,δεν εχω πολυ σχεση με το υπερφυσικο,ειναι απλα μια αισθηση που εχω με το που βλεπω καποιον.

Ο Κουλης μου εβγαζε μια εντυπωση οτι κατι κακο θα μας βρει με αυτον στην εξουσια.

Κι ετσι εγραψα αυτο το σλογκαν,δεν νομιζω να εχει υπαρξει χειροτερη τετραετια σε ολους τους τομεις για την χωρα,λες και ολα τα κακα περιμεναν να μας βρουν τωρα,με τον Κουλη στην Εξουσια,και να ειναι εξ ισου ανικανος να αντιμετωπισει το καθενα απο αυτα ξεχωριστα.


Δεν το κρυβω και το εγραψα οτι μου εκανε εντυπωση η προσφατη συναντηση του με την Εμακ και η αντιδραση του σκυλου οταν τον ειδε,το εχω αναφερει κιολας,το σκυλι φοβηθηκε,κατι διαισθανθηκε,τα σκυλια ξερουν,εμεις οχι,συνηθως αν διαισθανθουν κατι κακο αντιδρουν ετσι,και δεν ηταν καν κοντα του οταν συνεβη αυτο,μονο την αυρα του που μυρισε επαθε τραλαλα.

Σαν μια αισθηση οτι μια σκοτεινη ενεργεια βγαινει απο μεσα του,σαν κατι απο αλλο κοσμο,κατι δαιμονικο.

Ο Κουλης μου βγαζει κατι κακο,οχι τωρα επειδη συνεβη αυτο που συνεβη στα Τεμπη,ο Κουλης μου βγαζει κατι κακο χρονια τωρα,κατι κουβαλαει η ψυχη του,αν ημουν σκυλος κι εγω με τον ιδιο τροπο θα αντιδρουσα.

Ισως ειμαι υπερβολικος αλλα αυτο νοιωθω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: