Σάββατο, Μαρτίου 04, 2023

Ενας αδιστακτος πολιτικος

 


Ποιος θα το πιστευε οταν πριν τεσσερα χρονια κερδισε η Νεα Δημοκρατια την εξουσια μετα την τεραστια αποτυχια της διακυβερνησης της χωρας απο τον Συριζα και ορκιστηκε πρωθυπουργος ο Μητσοτακης οτι θα ειχαμε να αντιμετωπισουμε οτι πιο απανθρωπο και αδιστακτο εχουμε αντιμετωπισει μετα την Μεταπολιτευση;


Πειτε με υπερβολικο,θα αναλυσω σε γενικες γραμμες οσα εννοω.

Δεν θα αναλωσω τον χρονο μου σε θεματα των υποκλοπων,της αναληψης της ΕΥΠ απο το γραφειο του,την αλλαγη του διοικητη της υπηρεσιας αυτης με ακαταλληλο  ανθρωπο ωστε να καταφερει να αλωσει και να ελεγξει επειτα την πληροφορια απο τις παρακολουθησεις.


Θα αρχισω απο τον Κορωνοιο

Εχετε ξεχασει τι εκανε τα πρωτα δυο χρονια της πανδημιας,υπηρξε ποτέ Ελληνας πολιτικος που να εχει διαιρεσει και χωρισει τον λαο;

Θεωρειτε οτι ενω δεν ειχε κανενα στοιχειο κατηγορουσε τοσους μηνες τους ανεμβολιαστους και εστρεφε τον υπολοιπο φοβισμενο κοσμο εναντιον τους;

Θυμαστε τι ελεγε για τους θανατους εκτος η εντος Μεθ;

Με ποσο κομπασμο ουρλιαζε απο το βημα της βουλης οτι δεν υπαρχει διαφορα αν ο ασθενης νοσηλευεται σε μεθ η οχι,κατι που διαψευστηκε απο τον ιδιο τον αρχικα συντροφο του Τσιοδρα και τον συνεργατη του Λυτρα που αποδειξαν το αντιθετο.

Θυμαστε τα συνεχομενα διαγγελματα τρομοκρατιας με στοχο να φοβισει τον πληθυσμο;

Ακομα και οταν αποδειχθηκε οτι εμβολιασμενοι και μη κολλανε και μεταδιδουν το ιδιο δεν εκανε πισω,ακομα δεν εχει κανει,με το ζορι επανηλθαν στην εργασια τους οι ανεμβολιαστοι υγειονομικοι μετα απο δικαστικη αποφαση,αν δεν ειχε συμβει αυτο ακομα χωρις μισθο θα ηταν.

Ακομα και τωρα στελνει η εφορια ειδοποιησεις σε οσους ανω των 60 δεν πηγαν να εμβολιαστουν να πανε να πληρωσουν το φασιστικο προστιμο των 100 ευρω τον μηνα,ενα προστιμο που επεβαλλε σε ολους ανεξαιρετα,αδιαφορωντας αν ειχαν εισοδημα η οχι,ασχετα αν ειχαν να το πληρωσουν η οχι,ποσο πιο εγκληματιας πρεπει να ειναι καποιος για να φτασει σε ενα τετοιο σημειο.

Οσοι γνωριζουν γιατι εγιναν ολα αυτα ξερουν οτι με μια κανονικη δικαιοσυνη και με αντιδραση απο ολους αυτος ο ανθρωπος θα επρεπε να ειναι ηδη στην φυλακη,κι ομως κυβερναει ακομα,και συνεχιζει την αλαζονεια και τον κομπασμο του.

Προσωπικα τον θεωρω επικινδυνο και αφελη,ποιος ξεχναει την βλακεια που ειπε μετα τους αποκλεισμους των αυτοκινητων στην Αττικη οδο μετα την χιονοπτωση οτι δεν το περιμενε γιατι συνηθως χιονιζει βραδυ;

Ποις ξεχναει την ανικανοτητα του "κρατικου μηχανισμου"στις φωτιες της Β.Ευβοιας που προσπαθουσαν να πεισουν τον κοσμο οτι εφταιγαν οι καιρικες συνθηκες ενω ειχε απνοια,εβρισκε παντα τους καταλληλους ειδικους,ανα κατηγορια που θα αθωωναν οποιο εγκλημα και αν εκανε.

Kαι συνερχισε το διαβολικο εργο του με τα επιδοματα πεινας και την αδιαφορια του για το πως ζουν οι οκτω στους δεκα Ελληνες,μην μου πειτε οτι δεν το ηξερε πως δεν μπορουν να ζησουν,ο ιδιος ειχε πει σε παλαιοτερη συνεντευξη του οτι δεν φανταζεται τον εαυτο του να ζει με 800 ευρω τον μηνα,τον λαο ομως τον φανταζεται να ζει με τα μισα η και λιγοτερα.

Ειναι τουλαχιστον απανθρωπη η αδιαφορια του για τις συνεχομενες αυξησεις των τιμων,ειναι εγκληματικη η πολιτικη των καλαθιων και των Μαρκετ πας γιατι ξερει οτι δεν καλυπτουν ουτε το ελαχιστο απο οσα καλειται να πληρωσει καθημερινα ο πολιτης.

Κι ομως συνεχιζει.

Τι αλλο να θυμηθω,ατελειωτη η λιστα του αδιστακτου αυτου πολιτικου.

Και εφτασε η μερα που θα γινοταν το κυκνειο ασμα του.

Τα Τεμπη

Θελει η Πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει.

Τωρα ομως δεν μπορει να κρυφτει,υπαρχουν αναφορες,υπαρχουν εξωδικα των εργαζομενων στην Τραινοσε και στο κρατος  που καταγγελουν τις ελλειψεις οργανωσης,προσωπικου,αναβαθμισης συστηματων ασφαλειας κλπ.

 

Τι μπορει να πει,οτι δεν ηξερε;

 

Αλλα ακομα προσπαθει να μας πεισει οτι φταιει ο Σταθμαρχης,αντε και οι ραγες,αυτος οχι. 

 

  Δεν ηξερε τιποτα.

Για τις Μεθ δεν ηξερε

Για την χιονοπτωση δεν ηξερε

Για την Τραινοσε δεν ηξερε

Για την ελλειψη πτητικων μεσων πυροσβεσης δεν ηξερε

Για τις παρακολουθησεις δεν ειχε ιδεα.

Αυτο δεν λεγεται Πρωθυπουργος.


Λεγεται"Δεν ξερολας"

Πολλοι εργαζονται και εργαστηκαν για να μας τον δειξουν σαν Μωυση,αλλα αντι για Μωυση μας βρηκαν οι Επτα πληγες του Φαραω στην διαρκεια της θητειας του.


Ο Μητσοτακης δεν εκανε για αυτη την θεση,τον εφτιαξαν να κανει,απο πισω ενας ολοκληρος στρατος επικοινωνιολογων δουλευει και δουλευε για να μας τον παρουσιαζει σαν μοντερνο ηγετη.

Την μονη δουλεια που εκανε ηταν και ειναι η προετοιμασια της χωρας για την Νεα ταξη πραγματων.

Ο υπαλληλος του Κλαους Σβαμπ και λατρης της Μεγαλης επανεκκινησης.

Και ειναι τοσο λιγος και δειλος που ακομα και στο τελευταιο του διαγγελμα προσπαθησε να ριξει τις ευθυνες στον Σταθμαρχη...

Οσο υπομενουμε τετοιες συμπεριφορες τοσο θα παθαινουμε χειροτερα,απλα ευχομαι αυτο να ειναι το τελος του αν και γατζωμενος στην καρεκλα δυσκολα θα τον ξεκολλησουν,πρεπει να φυγει,πρεπει να μην εχει ποτέ ξανα την δυνατοτητα να εκλεγει σαν Πρωθυπουργος.


Οχι οτι οι υπολοιποι ειναι καλυτεροι,αλλα ενα βημα την φορα,τωρα...

Ειναι η ωρα αυτος ο αδιστακτος πολιτικος να παει σπιτι του.

Και να μεινει εκει,αν δεν γινεται να παει φυλακη.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: