Κυριακή, Μαρτίου 05, 2023

Αξιωματούχος του WEF παραδέχεται ότι οι “πόλεις των 15 λεπτών” θα φυλακίσουν την ανθρωπότητα σε “παντοτινά λουκέτα”

 


Η ιδέα της πόλης των 15 λεπτών, πνευματικό τέκνο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, γίνεται πραγματικότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες με την πόλη του Κλίβελαντ στο Οχάιο να υπογράφει το σχέδιο και να υπόσχεται να εφαρμόσει το όραμα του Κλάους Σβαμπ.

Ο όρος αναφέρεται σε μια κοινότητα όπου οι κάτοικοι μπορούν να φτάσουν σε καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης – όπως η εργασία, το σχολείο και τα καταστήματα – περπατώντας, κάνοντας ποδήλατο ή χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε 15 λεπτά ή λιγότερο. Σύμφωνα με τους παγκοσμιοποιητές που προωθούν την έννοια, οι πόλεις των 15 λεπτών είναι απαραίτητες για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και τη στήριξη της δημόσιας υγείας.

Οι επικριτές της ιδέας της πόλης των 15 λεπτών ισχυρίζονται ότι η ελίτ κατασκευάζει υπαίθριες φυλακές στις οποίες οι κάτοικοι θα είναι περιφραγμένοι, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Και όπως θα δούμε σε ένα λεπτό, υπάρχουν πολλές αποδείξεις, συμπεριλαμβανομένης της παραδοχής από έναν αξιωματούχο της πόλης, ότι “τα αναγκαστικά λουκέτα του μέλλοντος” βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ατζέντας της ελίτ για την πόλη των 15 λεπτών.

Αλλά πρώτα, εγγραφείτε στο κανάλι People’s Voice αν δεν το έχετε κάνει ήδη, και μη διστάσετε να γίνετε μέλη της κοινότητας People’s Voice Locals για να μας βοηθήσετε να διαδώσουμε τη λέξη σχετικά με την παγκοσμιοποιητική ατζέντα που σέρνεται στον δυτικό κόσμο και απειλεί τη ζωή όπως την ξέρουμε.

Ο δημοκράτης δήμαρχος Τζάστιν Μπιμπ λέει ότι είναι αποφασισμένος να κάνει το Κλίβελαντ του Οχάιο την πρώτη πόλη 15 λεπτών στη Βόρεια Αμερική, παρουσιάζοντας την ιδέα στους κατοίκους και τα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την κατάσταση της πόλης τον περασμένο Απρίλιο.

“Εργαζόμαστε με στόχο να γίνουμε η πρώτη πόλη στη Βόρεια Αμερική που θα εφαρμόσει ένα πλαίσιο σχεδιασμού της πόλης των 15 λεπτών, όπου οι άνθρωποι -όχι οι προγραμματιστές, αλλά οι άνθρωποι- θα βρίσκονται στο επίκεντρο της αστικής αναζωογόνησης, επειδή ανεξάρτητα από το πού μένεις, έχεις πρόσβαση σε ένα καλό παντοπωλείο, ζωντανά πάρκα και μια δουλειά στην οποία μπορείς να πας”, δήλωσε ο Bibb στην ομιλία.

Οι κάτοικοι της Ανατολικής Παλαιστίνης του Οχάιο, η οποία απέχει μιάμιση ώρα από το Κλίβελαντ, ανέφεραν ότι ενθαρρύνονται να μετακομίσουν στο Κλίβελαντ.

Γιατί οι ελίτ προσπαθούν να τους οδηγήσουν όλους σε αυτή τη ζώνη;

Γνωρίζουμε ότι η παγκοσμιοποιημένη ελίτ έχει προσυπογράψει την Ατζέντα 21 του ΟΗΕ, η οποία απαιτεί τη δημιουργία “άγριων περιοχών” και τη συγκέντρωση πληθυσμών σε καθορισμένες περιοχές. Και γνωρίζουμε ότι ο Klaus Schwab προωθεί την ιδέα της πόλης των 15 λεπτών.

Όταν άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο εισήγαγαν προτάσεις για πόλεις 15 λεπτών, αντιμετώπισαν σφοδρές διαμαρτυρίες, με τους κατοίκους να ανησυχούν ότι οι ελίτ σχεδιάζουν να τους περιφράξουν και να δημιουργήσουν τις συνθήκες για αναγκαστικό κλείδωμα.

Κάτι που έχει πολύ νόημα αν αναλογιστεί κανείς την ιστορία της Οξφόρδης της Αγγλίας, η οποία κινείται επίσης προς την κατεύθυνση να συμμορφωθεί με τη ντιρεκτίβα του WEF και να γίνει πόλη των 15 λεπτών. Τι σχεδιάζει λοιπόν πραγματικά η ελίτ όταν πρόκειται για αυτά τα νέα σχέδια πόλεων;

Ένας αξιωματούχος της πόλης στην Οξφόρδη της Αγγλίας έβγαλε τη γάτα από το σακί όταν δήλωσε ότι τα “κλιματικά λουκέτα” έχουν φτάσει και είναι εδώ για να μείνουν “είτε αρέσει στους ανθρώπους είτε όχι”, καθώς η Οξφόρδη ανακοίνωσε ότι οι κάτοικοι πρέπει να ζητούν άδεια από την κυβέρνηση για να μετακινούνται στην πόλη.

Οι κάτοικοι του Οξφορντσάιρ θα χρειάζονται πλέον ειδική άδεια για να μεταβούν από τη μία “ζώνη” της πόλης στην άλλη. Ωστόσο, ακόμη και οι κάτοικοι στους οποίους χορηγείται άδεια θα μπορούν να ταξιδεύουν από τη μία ζώνη στην άλλη “το πολύ 100 ημέρες το χρόνο“.

Το κομητειακό συμβούλιο του Οξφορντσάιρ ενέκρινε χθες σχέδια για τον εγκλωβισμό των κατοίκων σε μία από έξι ζώνες, προκειμένου να “σωθεί ο πλανήτης” από την υπερθέρμανση του πλανήτη. Το τελευταίο στάδιο στην ατζέντα της “πόλης των 15 λεπτών” είναι να τοποθετηθούν ηλεκτρονικές πύλες σε βασικούς δρόμους μέσα και έξω από την πόλη, περιορίζοντας τους κατοίκους στις δικές τους γειτονιές.

Σύμφωνα με το νέο σύστημα, αν οι κάτοικοι θέλουν να βγουν από τη ζώνη τους θα χρειάζονται άδεια από το Συμβούλιο, το οποίο θα αποφασίζει ποιος είναι άξιος της ελευθερίας και ποιος όχι. Σύμφωνα με το νέο σύστημα, οι κάτοικοι θα μπορούν να εγκαταλείπουν τη ζώνη τους το πολύ 100 ημέρες το χρόνο, αλλά για να αποκτήσουν ακόμη και αυτό το δικαίωμα, κάθε κάτοικος θα πρέπει να καταχωρίσει τα στοιχεία του αυτοκινήτου του στο Συμβούλιο, το οποίο στη συνέχεια θα παρακολουθεί τις κινήσεις τους μέσω έξυπνων καμερών σε όλη την πόλη.

Οι κάτοικοι του Οξφορντσάιρ θα το ανεχτούν αυτό;

Ο Μπιλ Γκέιτς πιάστηκε να παραδέχεται ότι η ατζέντα της κλιματικής αλλαγής είναι μια γιγαντιαία απάτη για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, σε ένα βίντεο που ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια και στο οποίο καυχιέται ότι ο όρος “καθαρή ενέργεια” έχει “χαλάσει τα μυαλά των ανθρώπων”.

Αν δεχτούμε την έννοια του κλιματικού κλειδώματος, θα πέσουμε στην παγίδα της απάτης.

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα βλέπαμε πραγματικά να εφαρμόζονται στον ελεύθερο κόσμο τα κλιματικά λουκέτα, αλλά να ‘μαστε.

Φυσικά υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που αντιδρούν δυνατά σε αυτό το νέο σχέδιο, αλλά ο Duncan Enright, μέλος του γραφείου του Συμβουλίου της κομητείας του Oxfordshire για τα ταξίδια και τη στρατηγική ανάπτυξης, δεσμεύεται ότι “το αμφιλεγόμενο σχέδιο θα προχωρήσει είτε αρέσει είτε όχι στους ανθρώπους”.

Οι παγκόσμιες ελίτ έχουν σταματήσει να προσποιούνται ότι πιστεύουν στη δημοκρατία.

Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, αν αναλογιστεί κανείς τη φύση της ρητορικής που βγαίνει από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ τον τελευταίο καιρό. Θεωρούν πλέον τους εαυτούς τους θεούς με “θεϊκές εξουσίες” πάνω στη “δημιουργία και την καταστροφή”. Όσο για τον Θεό, αυτός είναι νεκρός. Και ο Ιησούς είναι “fake news”.

Η ατζέντα του WEF είναι καθαρό δηλητήριο και οι συνέπειες στον πραγματικό κόσμο διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια μας. Στην Ολλανδία, η κυβέρνηση κλείνει στην πραγματικότητα με τη βία έως και 3.000 αγροκτήματα προκειμένου να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις του Klaus Schwab και να “μειώσουν τη ρύπανση από το άζωτο“…

Οι αγρότες έχουν προειδοποιηθεί ότι πρέπει να αποδεχθούν την προσφορά της κυβέρνησης για την εκμετάλλευσή τους, είτε θέλουν να την πουλήσουν είτε όχι.

“Δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά”, δήλωσε την Παρασκευή στο ολλανδικό κοινοβούλιο η Christianne van der Wal, υπουργός αζώτου.

Αυτές είναι τακτικές γκάνγκστερ. Και ναι, η διηθημένη από το WEF ολλανδική κυβέρνηση έχει τώρα “υπουργό αζώτου”.

Δίνουμε μάχη με μια πρωτοφανή παγκόσμια επισιτιστική κρίση και η ολλανδική κυβέρνηση αποφάσισε ότι τώρα είναι η ώρα να κλείσει βίαια χιλιάδες αγροκτήματα; Αυτό είναι κυριολεκτικά αυτοκτονικό.

Μιλώντας για αυτοκτονία, ο Καναδάς βρήκε έναν τρόπο να κάνει τους ανθρώπους να σταματήσουν να εκπέμπουν καθόλου άνθρακα όταν η χρησιμότητά τους τελειώσει. Η υποβοηθούμενη αυτοκτονία έχει γίνει αρκετά δημοφιλής μεταξύ των φιλελεύθερων Καναδών, και ο αριθμός των ανθρώπων που επιλέγουν αυτή την επιλογή αυξάνεται συνεχώς χρόνο με το χρόνο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail:

Πέρυσι, περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι στον Καναδά – εκπληκτικά αυτό είναι πάνω από το τρία τοις εκατό όλων των θανάτων εκεί – έδωσαν τέλος στη ζωή τους μέσω ευθανασίας, μια αύξηση κατά ένα τρίτο σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Και είναι πιθανό να συνεχίσει να αυξάνεται: του χρόνου, ο Καναδάς πρόκειται να επιτρέψει σε ανθρώπους να πεθάνουν αποκλειστικά για λόγους ψυχικής υγείας”.

Αν αισθάνεστε κατάθλιψη, ο Καναδάς του Klaus Schwab έχει μια λύση γι’ αυτό.

Και αν έχετε σωματική αναπηρία, ο Καναδάς έχει λύση και γι’ αυτό.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε μια ιστορία που έριξε το σαγόνι της, για το πώς, πέντε χρόνια σε μια εξοργιστική μάχη για την απόκτηση ενός ανελκυστήρα σκάλας για το σπίτι της, η βετεράνος του καναδικού στρατού και παραολυμπιονίκης Christine Gauthier έλαβε μια εξαιρετική εναλλακτική λύση.

Ένας Καναδός αξιωματούχος της είπε το 2019 ότι αν η ζωή της ήταν τόσο δύσκολη και εκείνη τόσο “απελπισμένη”, η κυβέρνηση θα τη βοηθούσε να αυτοκτονήσει. ‘Έχω μια επιστολή που λέει ότι αν είστε τόσο απελπισμένη, κυρία μου, μπορούμε να σας προσφέρουμε MAiD, ιατρική βοήθεια στο θάνατο’, κατέθεσε η παραπληγική πρώην δεκανέας του στρατού στους Καναδούς βουλευτές.

Η “ιατρική βοήθεια στο θάνατο” ακούγεται τόσο κλινική, αλλά τελικά είναι το μεγαλύτερο κλείδωμα από όλα.

Διότι μόλις σταματήσετε να αναπνέετε, δεν θα μπορείτε να διαπράξετε άλλες “κλιματικές αμαρτίες”. Οι WEF διεισδύουν στις κυβερνήσεις όλου του δυτικού κόσμου και ο αυταρχισμός αυξάνεται με ρυθμούς που κόβουν την ανάσα.

Αν μπορούν να κλείνουν βίαια τα αγροκτήματα και να χτίζουν πόλεις 15 λεπτών που περιορίζουν σοβαρά τις μετακινήσεις σήμερα, τι είδους τυραννία θα δούμε στο μέλλον;

Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι του γενικού πληθυσμού εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Εδώ στη Φωνή του Λαού είμαστε αποφασισμένοι να τους βοηθήσουμε να ξυπνήσουν πριν να είναι πολύ αργά. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να διαδώσουμε το μήνυμα. Παρακαλούμε εγγραφείτε στο κανάλι αν δεν το έχετε κάνει ήδη και μη διστάσετε να γίνετε μέλη της κοινότητας People’s Voice Locals.

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό.

 https://www.triklopodia.gr/%ce%b1%ce%be%ce%b9%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%87%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-wef-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%ad%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%bf%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια: