Δευτέρα, Μαρτίου 13, 2023

Κόλαση επί Γής


 Γίνονται πράγματα όπως λέει και η γνωστή αλλά ατάλαντη ηθοποιός της περασμένης γενιάς όμως εμείς χαμένοι στην καθημερινότητα μας σε πολύ λίγα απο αυτά δίνουμε την σημασία που πρέπει.

Κάποια στιγμή φυσικά θα ασχοληθούμε ομως τότε μάλλον θα είναι αργά.

Γιά την ώρα μάς κατευθύνουν την σκέψη στις εκλογές που έρχονται με την ελπίδα να ξεχάσουμε το τεράστιο έγκλημα στα Τέμπη και τα δεκάδες εγκλήματα τους πρίν απο αυτό.

Αφού τελείωσαν με την ψυχοθεραπεία μας για μία εβδομάδα τώρα βάλτε τα κεφάλια μέσα και κάνετε υπομονή γιατί η ιστορία αυτή θα τραβήξει καμιά δεκαετία,αν δέν παραγραφούν οι ευθύνες εως τότε.

Θα την πληρώσουν 2-3 και θα προχωρήσει η ζωή μας όπως πριν,θα ξεχάσουμε.


Την απάντηση μπορούμε να τους την δώσουμε και να τους πονέσει πολύ,στις κάλπες,αμφιβάλω όμως αν είμαστε ικανοί ακόμα και για αυτό.

Εκεί θα μπορέσουν να καταλάβουν το μέγεθος του εγκλήματος τους γιατί θα χάσουν οτι πολυτιμότερο εχουν,την εξουσία.

Πηγαίνοντας πρός το 2030 που είναι το οριο που έχουν βάλει για να μας υποτάξουν και να έρθει η Νέα τάξη πραγμάτων τα γεγονότα θα συμβαίνουν με καταιγιστικό ρυθμό.

Στόχος είναι να προκαλέσουν σύγχιση και φόβο για το μέλλον,να μπερδέψουν τα μυαλά των ανθρώπων,να τους αποπροσανατολίσουν τελείως.

Αν συνεχιστεί η ανασφάλεια στις οικονομίες των χωρών και επακολουθήσουν οσα περιγράφω στην προηγούμενη ανάρτηση μου τότε δεν θα υπάρχει επιστροφή.

Τα 9/10 του πληθυσμού στήν Ελλάδα και στις υπόλοιπες χώρες ζούν στις πόλεις,εκεί θα δοθεί η τελική παράσταση,σε χωριά και επαρχία οι ανθρωποι θα βρουν στις αρχές να φάνε εστω  χόρτα...στις πόλεις τα νεράτζια στα δέντρα δεν τρώγονται,μπορεί να περάσει απο το μυαλό σας τι θα συμβεί;


Τα επαναλαμβάνω συχνά όλα αυτά,με την ελπίδα οτι θα ξυπνήσω μερικά κοιμισμένα μυαλά,δεν είμαι μόνο εγω,δεκάδες site και ιστολόγια ασχολούνται με αυτό χρόνια τώρα,είμαστε τρελλοί;

Οι στόχοι τους είναι:

Κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας,ολα θα ανήκουν στην ελίτ.

Κατάργηση των μετρητών και εξαφάνιση των καταθέσεων των ιδιωτών.

Επικράτηση του ψηφιακού χρήματος.

Δημιουργία πόλεων 15 λεπτών

Απαγόρευση κατανάλωσης κρέατος κάθε είδους,παραγώγων του,και γαλακτοκομικών.

Απαγορευση ιδιωτικών καλλιεργειών και κατοχής οικόσιτων πουλερικών η άλλων ζώων.

Απαγόρευση τής χρήσης ορυκτών καυσίμων.

Απαγόρευση αεροπορικών ταξιδιών πλήν στρατιωτικών.

Οτιδήποτε χρειάζεται κάποιος θα δανείζεται απο την κεντρική κομαντατούρ,ρόυχα,οικιακές συσκεύες,σκεύη,κατοικία,και θα έχουν πρόσβαση σε αυτά μόνο οσοι υπακούν στις εντολές όπως θα είναι οι συνεχόμενοι εμβολιασμοί,ενσωμάτωση ψηφιακού τσίπ στα ρούχα στην αρχή και ενσωματωμένα στο σώμα επειτα,οσοι αντιδρούν δεν θα έχουν καμία πρόσβαση σε ψηφιακό χρήμα,υπηρεσίες,υγεία,κατοικία,τροφή.

Οι αγορές  τροφίμων θα ελέγχονται μέσω των ψηφιακών καρτών και τα επιτρεπόμενα τρόφιμα θα είναι οσα εχουν εγκρίνει αυτοι με δικαιολογία την προστασία τού πλανήτη.

Οσοι θελήσουν να προμηθευτούν προιόντα ζωικής προέλευσης θα βλέπουν να ακυρώνεται η πρόσβαση τους σε επόμενες αγορες τροφιμων.

Ποινές για κάθε παράβαση.

Σαν παραδειγμα παρακαλώ θυμηθείτε τι έγινε στην διάρκεια της πανδημίας και των Λόκνταουν στην Ελλάδα και με ποιούς τρόπους έλεγχαν τις κινήσεις των πολιτών,τίς ποινες,τις αναστολές,τα πρόστιμα.

Θυμηθείτε οτι οι υγειονομικοί αποκλείστηκαν απο εργασία και εισόδημα για 2 σχεδόν χρόνια,εχουν πειραματιστεί οι κυβερνώντες σε ολα,οι ψηφιακές κάρτες fuel pass,market pass,Samos-North Evia pass,Τουρισμός για ολους....τέσταραν οτι το σύστημα λειτουργεί για όλα τα επίπεδα που χρειάζεται να λειτουργήσει.

Αυτά είναι μερικά απο οσα ξέρουμε,λογικά υπάρχουν και αλλα που δεν ξέρουμε.

Δεν πιστεύω να νομίζετε οτι σας αγάπησε η κυβέρνηση και σας μοίραζε κάθε τόσο δωράκια.

Φανταστείτε το τώρα αυτο σε γενική κλίμακα,με εντολές που θα ελέγχονται μεσω της τεχνιτής νοημοσύνης,


Ανοησίες θα μου απαντήσετε.

Το εύχομαι και εγώ.αλλά τα λένε πλέον οι ιδιοι και οχι εγώ η εμείς.

 

Αν ομως αποδειχθούν ολα αυτά σύντομα αληθινά,

Θέλω μια απάντηση απο εσάς 

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

 

Αν ακόμα και σήμερα θεωρείτε πως ολα αυτά είναι παραμύθια που διακινούνται απο ψεκασμένους προσπεράστε αυτή την ανάρτηση και συνεχίστε την ζωή σας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: