Τετάρτη, Μαρτίου 15, 2023

Μύθοι και αλήθειες για τις εκλογές....και μετά.


 Η αποψή μου είναι γνωστή,ψηφίστε,αλλά όπως θα ακούσετε σε αυτό το βίντεο ακόμα και αυτό δεν σημαίνει οτι θα αλλάξει κάτι,μόνη διέξοδος είναι η καθημερινή και συνεχόμενη αντίδραση σε όσα αντίθετα κάνουν οι κυβερνήσεις μετά απο την εκλογική μάχη.


Τα υπόλοιπα που έχουν αφήσει να διαδίδονται είναι παραμύθια,ακόμα και με μία ψήφο σε κάθε εκλογική περιφέρεια αυτοί θα σχηματίσουν κυβέρνηση,οπότε αν εμείς μετά απο τις εκλογές τους αφήνουμε να κάνουν οτι θέλουν.....φταίμε εμείς και οχι αυτοί.


Αν περιμένουμε λοιπόν πότε θα σκοτωθούν 20-30-57 η 102 άνθρωποι για να αλλάξει κάτι σημαίνει οτι θα αλλάζει κάτι μόνο οταν πεθαίνουν άνθρωποι.

Μικρά παραδείγματα:

Παραπονιούνται στις στάσεις των λεωφωρείων ολοι για τις καθυστερήσεις,τους απαντώ....εστειλες μια απο ολες αυτές τις φορές που περιμένεις ώρες να περάσει το ρημάδι να πας στην δουλειά σου μια διαμαρτυρία,στον υπουργό,στον Οασα,κάπου,διαμαρτυρήθηκες ποτέ για την ταλαιπωρία στο δημόσιο,σε οργανισμούς,για παροχές υγείας;

Με κοιτούν σαν μα είμαι απο άλλο πλανήτη.

Αν δεν το κάνεις εσύ,ο επόμενος,ο διπλα,αν δεν το κάνουν πολλοί,να ταρακουνηθούν,ποιός περιμένεις να το κάνει;

Μα δέν θα αλλάξει τίποτα λένε,η δέν απαντούν.

Θα αλλάξει,απλα εσείς βαριέστε να το κάνετε.

Ενα μικρό παράδειγμα έδωσα,κάντε μια μεγέθυνση σε κάθε πρόβλημα της καθημερινότητας σας

 

Αν δεν ενδιαφερθείτε εσείς...περιμένετε να ενδιαφερθούν αυτοί όταν είναι δεδομένο πώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καλοπέραση τους,ο μισθουλάκος τους και να μην κάνουν τίποτα παρά ελάχιστα μετά απο αυτό;


Μα θα διαμαρτυρηθώ επειδή περιμένω ώρες στην στάση;

 

Θα απαντήσετε....

Ναι,απο τα μικρά εως τα μεγάλα.

Αλλοιώς τίποτα δεν θα αλλάξει.

Αν διαμαρτυρηθούν πολλοί θα τρομάξουν,εμένα που εχω στειλει δεκάδες διαμαρτυρίες αποκαλώντας τους ανίκανους ισως με θεωρούν γραφικό,αλλα δεν σταματάω.

 Ξέρω σε τι μπάχαλο κράτος ζώ,ξέρω οτι ολοι ειναι άχρηστοι,ανίκανοι και ευθυνόφοβοι.

Οσοι κυβερνούν είναι υπαλληλοί μας,οχι αφεντικά,αυτό πρέπει να καταλάβουμε,οταν λοιπόν το καταλάβουμε τότε ίσως αλλάξει κάτι,μέχρι τότε θα μας φέρονται σαν να είμαστε υποτελείς και δούλοι τους.

Υπάλληλο αποκάλεσα τον Μπακογιάννη στην ιδιαιτέρα του γιατί έκανε ο Δήμος 6 μήνες να καθαρίσει εστία μόλυνσης δίπλα απο το διαμέρισμα μου,6 μήνες τούς ενοχλούσα,το καθάρισαν.

Ανίκανους αποκάλεσα τους υπέυθυνους του Υπουργείου μεταφορών και τον Καραμανλή και μαζί τους τους υπεύθυνους του ΟΣΥ για τα δρομολόγια του 051 που εξυπηρετεί και τον σταθμό υπεραστικών στον Κηφισό και τώρα αλλαξαν την χάραξη της γραμμής και έχει δρομολόγια κάθε 5 λεπτά και όχι κάθε 20.

Κάθε πρωθυπουργός απο τον γελοίο Γαπ και μετά εχει λάβει δεκάδες απο τις αναρτήσεις μου στο Μαξίμου,ξέρουν οτι θα πέσουν πρίν πέσουν,τους το γράφω,μαζέψτε τα κουρέλια σας και στό καλό,αυτοί δεν απαντούν,είναι ανωτάτου υπο-επιπέδου,δεν ασχολούνται με αρνητική κριτική,μόνο οσοι τους γλύφουν έχουν θέση στο ανώτατο υπο-επιπεδο.

Εσείς δεν μπορείτε να κάνετε το ιδιο,ενα email είναι,δεν προλαβαίνετε;

Στην περιοχή που ζείτε,στην γειτονιά σας,στην πόλη σας,παντού.


Αφού δεν προλαβαίνετε λοιπόν ζήστε αυτό που ζείτε καθημερινά,επειτα περιμένετε την επόμενη εκατόμβη για να διαμαρτυρηθείτε,εως τότε ΄μην μιλάτε.

Γιατί...

Η Δημοκρατία κερδίζεται,δεν χαρίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: