Κυριακή, Μαΐου 02, 2010

ΔεΝακουωΤιποτα

Λοιπον για ακομη μια φορα ακουσαμε τα νεα απο τα νεωτερα μετρα που ανακοινωσε η διαχειρηση μας,παλι θα πληξουν τους πλουσιους οποτε εμεις απλα τα αναφερουμε για να περναει η ωρα.

Αλλο ενα "αποφασισαμε και διαταζομεν"και επονται και αλλα στο μελλον, γιατι οποιος πιστευει οτι θα σταματησει η αφαιμαξη εδω θα βγει γελασμενος.

Λοιπον την ιδια ωρα που οι φοροι θα τρωνε το ηδη μειωμενο εισοδημα του κοσμου,την ιδια ωρα που οι λογαριασμοι των δεκο αυξανονται συνεχεια λογω αυξησης του φπα και αλλων εμμεσων φορων,την ιδια ωρα που ακομη και ενας συνταξιουχος των 600-700 ευρω θα παρει ψιχουλα στο δωρο Πασχα και Χριστουγεννων καθως και του επιδοματος αδειας,η διαχειρηση δηλωνει συνεχως οτι θα προστατεψει τους αδυναμους δημιουργωντας ενα δυχτι.

Μαλλον θα τρωνε δυχτια στο μελλον ολοι οι αδυναμοι,αυτο ειναι το σχεδιο που εχουν οι κυριοι.

Και την ιδια ωρα οι χοντρεμποροι ζητανε αυξησεις τιμων και τιποτα δεν ανακοινωνεται περι αυτου,την ιδια ωρα οι τιμες παραμενουν οι ιδιες και ακριβοτερες και το ολο σκηνικο μου θυμιζει ενα ταξιδι μου στην Βουδαπεστη παλαιοτερα οπου στα καταστηματα οι πολιτες της χωρας απλα κοιταγανε τα εμπορευματα αδυναμοι να πληρωσουν τις δυτικες τιμες με τους μισθους του Δ.Ν.Τ.

Μας βαλανε σε εναν μηχανισμο που θα μας πονεσει πολυ,ειχαν χρονο να το αποφυγουν αυτο,ας επαιρναν αυτα τα μετρα απο την αρχη,εξη μηνες ξυνονταν κανοντας σχεδια.

Ενα διαχειριστης που ανεφερε σημερα οτι κοκκινη γραμμη ειναι η σωτηρια της πατριδας.

Ναι παλι αλλαξε τα ορια καθε μερα τα βαζει και αλλου,ξεχναει οτι σε αυτην την πατριδα ζουν ανθρωποι,εργαζομενοι,ανεργοι,συνταξιουχοι.
Αν καποιοι τα εφαγαν δεν τα φαγανε αυτοι.

Και φυσικα ανακοινωσε και νεα εξεταστικη για την οικονομια,και εδω παλι ειναι να γελαμε.

Ειδικο δικαστηριο χρειαζεται οχι εξεταστικη,ποιος πιστευει οτι η βουλη θα βγαλει καποιο αποτελεσμα μετα τα τοσα αποτυχημενα που εχει εκδοσει τοσα χρονια?

Δεν πιστευω οτι αυτα ειναι τα τελευταια μετρα που περνονται,σημειωστε την αναρτηση μου αυτη,το ειχα γραψει και παλαιοτερα οτι δεν φτανουν οσα ειχαν παρει.
Ασχετος τελειως εγω και το καταλαβα,τοσοι εμπειρογνωμονες δεν το ειχαν καταλαβει?

Ο στοχος της διαχειρησης ηταν ενας απο την αρχη,να καταληξουμε στο Δ.Ν.Τ. δεν ειχε αλλο σκοπο.

Δυστυχως σε τετοια καθεστωτα δυνατοτητα συζητησης δεν υπαρχει,και σε καθεστωτα του εγω θα κανω οτι θελω δεν μπορει καποιος να αντικρουσει τιποτα.

Ας τους γυρισουμε τις πλατες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: