Παρασκευή, Μαΐου 07, 2010

Υποκρισια ετων

Αυτο που δεν συζητηθηκε καθολου απο την χθεσινη συνεδριαση στην βουλη και τις ομιλιες των νυν και επιδοξου διαχειριστων,αυτο που καλυφθηκε απο τα τραγικα γεγονοτα της Μαρφιν και τις αποπομπες των βουλευτων που ειχαν την τολμη να εχουν διαφορετικη αποψη,αυτο που θα επρεπε να καταλαβουμε ολοι μας και ας το ξεραμε ειναι.

Η αποδοχη εστω και ετσι οπως εγινε και απο τους δυο για το φαγοποτι των δυο κομματων τις εποχες που ηταν στην εξουσια.

Για κουρτινες 28000 ευρω και εισαγγελεις μιλησε ο διαχειριστης μας,για Χρηματηστηριο και αλλα ωραια μιλησε ο επιδοξος.

Το μεγεθος της κλοπης και της αρπαγης του πλουτου της χωρας ισως και μαλλον δεν θα το μαθουμε ποτε,τα ονοματα αυτων που φταινε το ιδιο, αν και τα περισσοτερα κυκλοφορουν στα στοματα μας χρονια τωρα.

Αυτο ομως που χθες καταλαβαμε ολοι ειναι οτι η συμμοριες αρχιζουν και απειλουν η μια την αλλη με αποκαλυψεις για οσα εχουν κατασπαραξει εως τωρα.

Η ομερτα που υπηρχε αρχιζει να ραγιζει,η συμαχια του κλεβουμε,τρωμε και το κρυβουμε σπαει,φυσικα δεν θα μαθουμε ποτε την πληρη αληθεια.

Και τελικα η απορια ειναι,ποσο ηλιθιους μας περνανε τελικα,να ψηφιζουν αυτα τα απαραδεκτα μετρα και να αισθανονται και δικαιοι οταν την ιδια στιγμη εχουν συμβαλλει με τον χειροτερο τροπο στο να φτασουμε εδω?
Και αν αυτοι οι δυο ειναι αμετοχοι δεν αφαιρει την ευθυνη τους,οταν βλεπεις την κλοπη και δεν αντιδρας εισαι συνενοχος και συνυπευθυνος.

Κουρτινες η μανταλακια κλεψεις...κλεφτης εισαι,το παραδεχτηκαν και οι ιδιοι.

Κλεφτες λοιπον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: