Τετάρτη, Μαΐου 05, 2010

Να φυγετε...να πατε αλλου


Μια ομαδα απο ανικανους επι δεκαετιες πηρε στα χερια της μια χωρα και την κατεστρεψε.
Οι δυο οικογενειες που σαν αυτοκρατορες κυβερνησαν την χωρα εφτασαν να μας σερνουν σαν προβατα επι σφαγη υποδουλους στους ξενους κατακτητες.

Και ολα αυτα τα χρονια μας ποτιζαν με γελοια ψεμματα περι αναπτυξης,περι συγκλισης μισθων,απο κοντα και οι φιλοι τους καναλαρχες και τραπεζιτες μαζι με τους ιδιοκτητες εφημεριδων εκτισαν μια κοινωνια ψευτικη και αδρανη.
Και εκει πλεον ηταν ευκολο τα κορακια να πεσουν πανω στο απροστατευτο σωμα μας και να κατασπαραξουν οτι εβρισκαν μπροστα τους.

Οι καταλληλοτεροι αποδειχθηκαν ακαταλληλοι και ανικανοι,με υποσχεσεις για ανασυγκροτηση και διαφανεια ανεβηκαν στην εξουσια και κατεκαψαν οτι βρηκαν μπροστα τους.
Μοιρασαν εκατομυρια στους κολλητους τους την ιδια στιγμη που ελεγαν σε μας οτι πρεπει να περασουμε ακομη μερικα χρονια λιτοτητας,ξοδεψαν την περιουσια του κρατους σε αναθεσεις εργων και αγορες αχρηστων οπλικων συστηματων με μονο σκοπο να αποσπασουν δεκαδες εκατομυρια ευρω σε μιζες.
Διορισαν ανικανους διοικητες σε καιριες θεσεις,κατακλεψαν τον πλουτο των ταμειων,πουλησαν οτι ειχε αξια,αυξησαν τα παντα.

Και σημερα παρα την καταστροφη εχουν το θρασσος να μιλανε ακομη,και εμεις ξεχναμε οτι λιγες μερες πριν ο διαχειριστης μας μιλαγε για μεγαλη νικη στις Βρυξελλες.
Ο ιδιος που ελεγε αλλα τον Οκτωβριο,αλλα τον Νοεμβριο και αλλα τους επομενους μηνες,καθε εβδομαδα και διαφορετικα ψεμματα.

Το εργο που του αναθεσανε το πετυχε εως τωρα,στο μελλον ειναι στο χερι μας να τον κανουμε να το μετανοιωσει,και πικρα,αναλωσιμοι εμεις για εκεινον,αναλωσιμος και εκεινος για εμας,και μαζι του και ολο το πολιτικο συστημα της σαπιλας και της βρωμιας.

Καποιος ζητησε να τους απαγορευτει η εξοδος απο την χωρα.

Λαθος μεγαλο.

Να φυγουν και να τους απαγορευτει να επιστρεψουν πισω.

Να πανε αλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: