Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 02, 2010

Πετρ-ελεος



Ειχαν δεν ειχαν και αφου τα εχουν φορολογησει,και κοψει ολα...τι αλλο να μας παρουν?
Τι αλλο εχουν να επιβαρυνουν τον μικροσυνταξιουχο,τον ανεργο,τον μισθωτο?

Το πετρελαιο θερμανσης αυτο βρηκαν,και ετσι αυτον τον χειμωνα θα βολευτουν ολοι με κουβερτες,παλτα,παπλωματα μεσα στο σπιτι γιατι αν αγορασουν πετρελαιο τοτε μαλλον για να καουν θα το παρουν και οχι για να ζεσταθουν.

Λιγη κοινωνικη συνειδηση δεν εχουν οι κυβερνωντες πια?
Τι αλλο θα σκεφτουν για να κανουν την ζωη μας ακομη πιο δυσκολη,ολα τα σκεφτηκαν,χιλιαδες συμβουλους εχουν στα υπουργεια να τους λενε πως να μας παρουν και τις τελευταιες σταγονες αιματος που μας εχουν αφησει ισα-ισα για να ζουμε και να πληρωνουμε σε καθε ανασα μας τους αβαστακτους φορους που μας εχουν βαλει.

Αυτο ειναι το διχτυ προστασιας του Γιοργο μας,ολα πανω στους ωμους των αδυνατων,ολα εκει που δεν μπορει να τα αποφυγει ο μεσος Ελληνας,στην φορολογια την εμμεση.

Και φυσικα μετα τις εκλογες που θα νικησουν ολοι οπως παντα,θα μας φερει και τα επομενα μετρα του επικαιροποιημενου μνημονιου,εγω νομιζα οτι το μνημονιο ειναι ενα,αλλα αυτοι εχουν αλλο,αυτο που καθε τοσο αλλαζει σαν το δελτιο καιρου,αναλογα με το ποσα τους λειπουν.

Αν δεν κλεισουν τις ανοιχτες τρυπες που υπαρχουν παντου στον κρατικο μηχανισμο,δεν πιασουν τους φοροφυγαδες που ακομη φοροδιαφευγουν,και ξερω τι λεω....

Τοτε οπως δεν θα μπορουμε να αναψουμε το φως λογω αυξησεων στην ΔΕΗ,οπως δεν θα μπορουμε να ζεσταθουμε λογω της τιμης του πετρελαιου θερμανσης,οπως δεν παμε πλεον πιο μακρυα απο την γειτονια μας λογω της τιμης της βενζινης.....


Δεν θα εχουμε και να φαμε λογω ελλειψης εργασιας,και πολλα χειροτερα.
Λες τελικα να ειναι αυτος ο σκοπος τους?

Δεν υπάρχουν σχόλια: