Τετάρτη, Μαρτίου 01, 2023

Ρεσιταλ ανικανοτητας


 Ναι ξερω,η κακια η ωρα θα πειτε,κι ομως δεν ειναι ετσι,δεν ειναι το πρωτο συμβαν,βρεχει και πνιγομαστε,χιονιζει και αποκλειομαστε,εχει ζεστη και καιγομαστε με αερα η χωρις,γιατι;


Γιατι εχουν παραλυσει τα παντα,σας διαφημιζουν νεους δρομους,ποταμια και λιμνες και εχουν αφησει ολες τις υποδομες στην τυχη τους,κανενα ενδιαφερον,ενα ωχ" αδερφε" ακουγεται απο την μια ακρη της χωρας εως την αλλη,μακετες και προεκλογικοι λογοι,παπαριες και ασυναρτησιες για μια χωρα σε αναπτυξη.

Ο ΟΣΕ πουληθηκε,που ειναι η αναπτυξη;

Τον πουλησαν για 30 αργυρια,πανε τοσα χρονια τωρα,διαβαζω οτι δεν υπαρχει σημανση,οτι οι αλλαγες των γραμμων γινονται χειροκινητα,οτι ειμαστε ακομα στην εποχη του Χαριλαου Τρικουπη.


Αυτη ειναι η αναπτυξη που σας προσφερουν,πας διακοπες η μενεις σε παραθαλασσιο μερος....καιγεσαι,καλυμενα ρεματα που πλημμυριζουν τα παντα σε μια μπορα...πνιγεσαι,στον πιο διαφημισμενο περιφερειακο δρομο της Αθηνας χιονιζει... αποκλειεσαι.


Ενα δικτιο σαπιλας,τιποτα δεν λειτουργει,δρομολογια που γινονται οποτε θελουν,να περιμενεις στις πλατφορμες και να ειναι ο ενας πανω στον αλλον,μεσα στα βαγονια να ειναι ακομα ενας πανω σε αυτον που ειναι πανω στον αλλον,να θες να πας σπιτι σου απο την δουλεια και να μην ερχεται το ρημαδι το λεωφωρειο,κι αν ερθει να μην χωρας,η αν χωρεσεις να στεκεσαι πανω στο κωλοδακτυλο του διπλανου σου.

Αλλα.....μην πας να πιεις καφε,μην μπεις σε εσωτερικους χωρους,μην πας στο Καρναβαλι χωρις δυο μασκες γιατι κολλας τον ιο,αυτον που δεν κολλας μεσα στα μεσα μεταφορας που φιλιεσαι με γλωσσα με τον διπλανο σου.

 

Και μετα αρχιζουν....θα μπει το μαχαιρι στο κοκκαλο.

Το δικο μας κοκκαλο εννοουν ηλιθιοι.

Ποιος τιμωρηθηκε,κι αν τιμωρηθει καποιος θα ειναι για αμελεια,π.χ. το Ματι,για αμελεια τους δικαζουν,η καθαριστρια που πλαστογραφησε το πτυχιο της για να δουλεψει μεγαλυτερη ποινη ειχε.

Ο Καστανας στην Θεσσαλονικη και η γιαγια με τα τερλικια στην λαικη πιο εγκληματιες ειναι απο τους δολοφονους που κυβερνουν.

Απο τις αστικες στις υπεραστικες συγκοινωνιες,απο το τραινο στον προαστειακο,τι λειτουργει;

Απο τυχη δεν εχουμε θρηνησει εκατονταδες ακομα θυματα.


Οχι δεν ειναι η κακια η ωρα,ειναι η κακια τους η ωρα,πως να λειτουργησει ο ανταγωνισμος και να μειωθουν οι τιμες οταν ο υπουργος αναπτυξης ειναι ολη μερα στα καναλια και τα ραδιοφωνα;    

Πως να λειτουργησουν τα μεσα μαζικης μεταφορας οταν ο υπουργος ολη μερα γλυφει πατοκορφα τον Κουλη αντι να ασχοληθει με την δουλεια του;

Λογια,λογια,λογια,εγκαινιαζουν εργα που δεν θα τα δουμε,φωτογραφιζονται μπροστα σε μακετες και πανω,ποιος δεν θυμαται τον Τσιπρα και τα καραγκιοζιλικια του στο Μετρο Θεσσαλονικης;

Τριημερο πενθος εξαγγελει ο Κουλης;

Τετραετες πρεπει να εξαγγειλουμε εμεις.

Την τετραετια που κυβερνησε.

Σας δουλευουν αλλα δεν ξυπνατε,αλληλοβριζεστε για τους ανικανους αντι να κοιταξετε πως θα προστατεψουμε την χωρα,εμεις,μην περιμενετε απο αυτους.

Δεν ειναι ικανοι για τα απλα,θα ειναι ικανοι για τα πιο συνθετα;

Καλα σας-μας κανουν.


Απίστευτο: Ο Κ.Μητσοτάκης θα εγκαινίαζε σήμερα ακόμα μία «εικονική πραγματικότητα» της κυβέρνησής του: Την τηλεδιοίκηση τρένων Β.Ελλάδος!

 

ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: