Τρίτη, Μαΐου 11, 2010

Ο Μηχανισμος του τρομου


Μπηκε μπροστα ο μηχανισμος του τρομου,αφου επι μηνες κολοβαραγανε προσπαθωντας να διορισουν Γενικους Γραμματεις και Φαρισαιους και αφου τα 5 νομοσχεδια που ειχαν σχεδιασει δεν βρεθηκαν.

Οσο ευκολα αποφασισαν και ψηφισαν τα μετρα αυτα τοσο δυσκολα και μετα απο συζητησεις που κανεις δεν συμφωνει με κανεναν, θελουν να πιστεψουμε οτι καποτε στο μελλον θα παρουν και καποια αγνωστα μετρα για να περιορισουν την διαφθορα.

Κι ομως θα ηταν πιο ηθικο να τα εχουν παρει επι τοσους μηνες,θα λεγαμε ολοι μας οτι κανουν μια προσπαθεια εκεινοι ας κανουμε μια προσπαθεια και εμεις.
Μιλανε τωρα για ποθεν εσχες ενω επρεπε ηδη να το εχουν θεσμοθετησει,πιστευει κανεις οτι θα μπορεσουν ποτε καποιοι να δικαιολογησουν τα ακινητα εκατομυριων που εχουν στην κατοχη τους η οτι το συστημα που θα ακολουθησουν θα μπορεσει να στειλει καποιους αν οχι ολους τους υπαιτιους στην φυλακη?

Και ενω οι εξεταστικες δινουν και παιρνουν η αβεβαιοτητα των πολιτων μεγαλωνει,η ακριβεια παραμενει και αυξανεται,κανενα μετρο απλα συστασεις την ιδια στιγμη που το εισοδημα μειωθηκε.
Παρακαλια στους εισαγωγεις να κρατησουν τις τιμες χαμηλα ενω επρεπε να νομοθετηθει μειωση τους.

Ζουμε τον πολεμο που δεν βλεπεις τον αντιπαλο οταν αυτος σου επιτιθεται και δεν γνωριζεις πως μπορεις να τον αντιμετωπισεις.
Ομιλιες των δηθεν ηγετων για παγκοσμια διακυβερνηση φερνουν πιο κοντα το τρομακτικο σχεδιο των λεσχων της ελιτ για κυριαρχια πανω στο ανθωπινο ειδος.

Ερμαιο οι λαοι στις διαθεσεις των οικονομικα ισχυρων του κοσμου,τρομοκρατια της ψυχης και ελλειψη καθε κοινωνικης βοηθειας,σιγα-σιγα οι επομενες χωρες παιρνουν μετρα κατα των δικαιωματων του λαου τους.

Ο μηχανισμος του τρομου εχει στηθει,μονο η ωρα της παγκοσμιας λειτουργιας του απομενει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: