Κυριακή, Σεπτεμβρίου 05, 2010

Μια του κλεφτη,δυο του κλεφτη,Τρεις του Σπετεμβρη



Μαζευτηκαν λοιπον ολοι εκει,πρωην αυριανιστες,πρωην εκσυγχρονιστες,πρωην σοσιαληστες και νυν εντολεις της Λεσχης Μπιλντερμπεργκ να γιορτασουν και να χειροκροτησουν θερμα.

Να χειροκροτησουν τουν νεο σωτηρα της χωρας,αναρτησαν και το"Πρωτα ο Πολιτης γυρω-γυρω και καθησαν αναπαυτικα και περιμεναν την ομιλια.

Δεν ειδα την ομιλια,δεν υπηρχε και λογος να καθησω να ακουσω τις ιδιες ανοησιες παλι και παλι,οκ μας εσωσε οπως μπορουσε και αυτο μας φτανει,δεν χρειαζομαστε περισσοτερες δικαιολογιες,την γιορτη ομως γιατι την εκαναν?
Τι συμβολιζε αληθεια ενα τετοιο γεγονος?

Την ιδρυση της συμμοριας που μετα την συμμορια της Νου-δου ιδρυθηκε για να ποτισει με ψεμμα,να αναδειξει ανικανους ως ικανους,να ξεφτυλλισει οτι εννοια εχει η λεξη δημοκρατια και να προσποιηθει τον σωτηρα της χωρας.

Και μαζευτηκαν εκει για αυτον και μονο τον λογο, εξοδα διχως νοημα δηλαδη,μα να μου πεις απο την τσεπη τους τα πληρωνουν?

Οχι απο την κρατικη επιχορηγηση στο κομμα,την οποια φυσικα την πληρωνουμε εμεις απο τους φορους τους αβασταχτους που μας εχει επιβαλλει ο διαχειριστης μας.

Κρμα που ελειπε ο Μαντελης,ο Σιμητης,ο Τσοχατζοπουλος και αλλα αξια στελεχη της παραταξης,ισως θα επρεπε να θεσμοθετησουν και βραβεια,κατι σαν τον "Αντρα της χρονιας"να τα μοιραζονται,η να κανουν καλλιστεια να δινουν τιτλους σε στελεχη αναλογα με τους αγωνες για την παραταξη.

Το εχετε προσεξει οτι οταν και τα δυο κομματα μιλανε για στελεχη τους λενε οτι εχουν κανει αγωνες για την παραταξη?Εχετε ακουσει κανενα στελεχος να εχει κανει αγωνες για την Ελλαδα?

Για αυτους δεν υπαρχει Ελλαδα,υπαρχει μονο το κομμα,απο αυτο αρχιζουν και σε αυτο τελειωνουν ολα.
Δεν ειναι καιρος πλεον και εμεις να τους δωσουμε να καταλαβουν στις επομενες εκλογες οτι αυτοι μπροστα στην χωρα ειναι ενα τιποτα,και οτι πρεπει να κανουν στην ακρη για να παει η χωρα μπροστα.

Και ενας τροπος μονο υπαρχει για να πανε στην ακρη,να ψηφισετε οσοι ψηφισετε υποψηφιους ανεξαρτητους και απο το ενα και απο το αλλο κομμα.

Αντε βρε και του χρονου....στα σπιτια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: