Κυριακή, Δεκεμβρίου 05, 2010

Πουλημενοι απο ολους

Περιμενα καποια αντισταση,οχι απο τους διαχειριστες μας αυτοι το σχεδιο που μας ελεγαν οτι ειχαν προεκλογικα..αυτο το σχεδιο εφαρμοζουν,περιμενα καποια αντιδραση,οχι απο την εκκλησια που βουβη και αδιαφορη σφυριζει εχοντας σωσει την περιουσια της απο φορολογηση.

Περιμενα καποια αντισταση οχι απο τους καλλιτεχνες της πενταρας,ουτε απο τους γραφιαδες τους πουλημενους,καποια αντισταση απο τους υποτιθεμενους ανθρωπους των γραμματων,καποια αντιδραση απο τους δικαστες μας,απο καπου.

Καποια αντιδραση απο τους βαριεστημενους συνδικαλιστες μας,αυτους που επι δεκαετιες μας πουλαγαν στις συνομιλιες με τους εργοδοτες και μας ελεγαν να ειμαστε ευχαριστημενοι με το ενα ευρω αυξηση την ημερα....μικτα.

Η νεα εργασιακη νομοθεσια ειναι πλεον η ταφοπλακα στο μελλον καθε Ελληνα,να φυγουν τα παιδια μας,να πανε να εργαστουν εξω,εδω εκπαιδευονται πλεον οι επομενες γεννιες δουλων.

Χρονια ολοι αυτοι πλουτιζαν και τεμπελιαζαν υποσχομενοι καλυτερες συνθηκες εργασιας,χρονια ετρεχαν να κανουν μονοημερες απεργιες χωρις συνεχεια,απλα για να αποδειξουν οτι υπαρχουν,τωρα συνομιλουν κρυφα...οπως και παλια με τους εργοδοτες οι οποιοι αφου επι δεκαετιες κατακλεψαν και μεταχειριστηκαν το κρατος με την αποφυγη των φορων και την απορροφηση κονδυλιων που τα εκαναν καταθεσεις..........

Τωρα θα βρουν την ευκαιρια να εχουν προβληματικες επιχειρησεις ολοι τους ωστε να κατεβασουν με νεες ατομικες συμβασεις και αλλο το επιπεδο διαβιωσης των εργαζομενων.

Και ειναι πολυ ευκολο να εχεις σημερα μια προβληματικη επιχειρηση,λογιστικα και πραγματικα,αλοιμονο απο τους εργαζομενους ομως οι οποιοι θα κληθουν να πληρωνουν τιμες δυτικης ευρωπης με μισθους ανατολικης σε λιγο καιρο.

Δεν θα σταματησει ο κατηφορος πουθενα,ειναι ολοι ενα,ενας απεραντος αποπατος που βρωμαει απιστευτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: