Πέμπτη, Δεκεμβρίου 02, 2010

Βρεχει φωτια στην στρατα μου

Πανικός επικράτησε το πρωί στα γραφεία του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών στα Πατήσια, όταν ασφαλισμένος εισέβαλε στο κτήριο και κράτησε όμηρο μία υπάλληλο απειλώντας να την κάψει.
Ο δράστης μπήκε στα γραφεία, που βρίσκονται στη διασταύρωση Πατησίων και Τσίλερ στα Πατήσια, ανέβηκε στον 3ο όροφο και έδεσε με σύρμα την υπάλληλο. Στη συνέχεια την περιέλουσε με βενζίνη και απειλούσε να της βάλει φωτιά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης έφτασε σε αυτό το σημείο επειδή είχε υποβάλει τα χαρτιά του για σύνταξη και θεωρούσε ότι οι υπάλληλοι καθυστερούσαν τη διαδικασία.
Τελικά συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων όπου μετέβη και η υπάλληλος όταν συνήλθε από το σοκ για να του υποβάλλει μήνυση.


Πηγη:Πρωτο Θεμα




Ολοι γνωριζουμε πως συμπεριφερεται το ασυστολο κρατος μας σε καθε Ελληνα και ποσο χειροτερα σε ηλικιωμενους οι οποιοι μετα απο τοσα χρονια εργασιας περιμενουν χρονια να παρουν αυτην την ρημαδοσυνταξη.
Θεωρω ακραιο το επεισοδειο,κανενας δεν εχει δικαιωμα να αφαιρει την ζωη καποιου αλλου συνανθρωπου μας οσο και αν απανθρωπος να ειναι αυτος.


Απο κει και περα μαλλον ο ηλικιωμενος επρεπε να κανει μυνηση στο κολοκρατος αυτο και οχι η ατυχης και μαλλον αδιαφορη και καλοβολεμενη υπαλληλος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: