Δευτέρα, Δεκεμβρίου 20, 2010

Eως το 2013 θα εχω βγαλει την Ελλαδα απο την κριση,θα την εχω βαλει στον ταφο.

Παλι για το ανυπαρκτο οραμα του μιλησε στην κ.ο. του κωματος του ο διαχειριστης μας,σε μια παγερη ατμοσφαιρα εξυμνησε τον εαυτο του ειπε οτι παει τοσα ταξιδια για να μας σωσει και πολλα αλλα αστεια και φαιδρα.Αν ειναι αν σωθει η Ελλαδα απο τα ταξιδια του ...σωθηκαμεεεεε!!!

Για τις δεκο ανεφερε οτι βρισκομαστε σε πολεμο,εννοωντας μαλλον τον πολεμο που εχει κυρηξει ο ιδιος κατα ολου του Ελληνικου λαου,ειπε οτι "η θα γραψουμε ιστορια η θα μας ξεγραψει"....αυτες τις μαλακιες ποιος τους τις γραφει...δεν το ειπε,ανεφερε οτι "ειμαστε εδω για να αποκαταστησουμε αδικιες"εννοωντας μαλλον οτι ειναι αδικο να ζει ενας συνταξιουχος με 340 ευρω και καλυτερα θα ειναι να πεθανει,επισης οτι η ζωη ειναι αδικη με τους μισθους των 740 ευρω οποτε τους μειωσε για να την κανει πιο δικαια.

Ειναι συνηθισμενο πλεον καθε ομιλια του διαχειριστη μας να αποτελει μνημειο ανοησιας και ψευδους,ειναι επισης συνηθισμενο να μας λεει οτι κανει τα παντα για να μας σωσει...μονο που το ανακαλυψε φετος διοτι περυσι"λεφτα υπηρχαν".

Τωρα...αυτο που δεν γνωριζει ουτε ο ιδιος ειναι οτι κανεις δεν δινει σημασια στο τι λεει,διοτι η ανοησια θα ειναι η ψεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: