Παρασκευή, Δεκεμβρίου 31, 2010

Πεντε αιωνες δυσης...εθνικης θα ζησεις...απο εδω και μπρος.

Η αλλαζουμε η βουλιαζουμε λεει και ξαναλεει  ο διαχειριστης της παγκοσμιας διακυβερνησης,λεει οτι και  θα τους παρουμε με τις πετρες αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.

Κανεις δεν ειπε οτι ειμαστε ενας αγγελικος λαος,πιστος στις υποχρεωσεις μας προς το κρατος,κανεις δεν ειπε οτι ολα πηγαιναν καλα τοσα χρονια,οτι οι νομοι εφαρμοζονταν ασχετα με το ποιος εισαι.

Αλλαζουμε η βουλιαζουμε ειπε,περιμεναμε και εμεις προεκλογικα οτι θα αλλαζε κατι,οτι θα διορθωνε,οχι οτι θα ξεχαρβαλωνε την κοινωνια.
Διοτι εκεινοι που φοροεκλεβαν θα συνεχισουν να το κανουν,οι εργοδοτες που φερονταν στους εργαζομενους τους σαν ζωα το κανουν τωρα ευκολοτερα,οι τιμες δεν επεσαν στην ιδια αναλογια με τους μισθους......μαλλον ανεβηκαν και θα ανεβουν και αλλο,οι μιζαδοροι της πολιτικης κυκλοφορουν ελευθεροι,οι εξεταστικες της πλακας αποτελεσμα δεν εβγαλαν,φυσικο ειναι οτι οταν βαλεις συναδελφους να κρινουν την ενοχη των αλλων δεν θα βγει τιποτα.

Ο διαχειριστης της παγκοσμιας διακυβερνησης δεν εχει ενοχες για οτι εχει κανει,δεν ποναει οπως λεει που ποναμε,αν το ενοιθε αυτο θα μειωνε τους βουλευτες σε 200 αχρηστοι ειναι ολοι ετσι κι'αλλοιως θα μειωνε στο μισο τις αποδοχες τους,θα μειωνε τους μισθους των παρατρεχαμενων και συμβουλων,θα μειωνε τις βολτες με το κυβερνητικο τζετ,θα μπορουσε να μειωσει παρα πολλα.

Αντι αυτου εριξε οπως παντα το βαρος στους φτωχοτερους απο εμας οι οποιοι με λιγοτερα χρηματα προσπαθουν να επιβιωσουν,οι υπολοιποι δεν νοιαζονται διοτι ποιος νοιαζεται αν εχει να φαει ο διπλα του οταν εχει να φαει αυτος?

Λυση δεν θα βρει ο παγκοσμιος εντολοδοχος,δεν θα καταφερει τιποτα,το βλεπει και ο πιο ανοητος,αυτος δεν το βλεπει?
Διοτι η υφεση δεν θα αποφερει στα ταμεια του κρατους τα ποσα που περιμενει,διοτι οσοι μεγαλοκαρχαριες δηλωναν 10 χιλιαδες ευρω εισοδημα τον χρονο εχουν τροπους να το συνεχισουν,διοτι το δημοσιο οσο και να διορθωθει ειναι κατα βαθος και πλατος διεφθαρμενο ως το μεδουλι,διοτι μονο μια πυρηνικη εκρηξη θα μας σωσει,να καταστρεψει τελειως οτι επι χρονια εκτιζαν οι ιδιοι και ερχονται να το θερισουν τωρα.

Και ας λεει μερικες αληθειες ο χοντρος με την γραβατα,το θεμα ειναι οτι αυτοι εστρωσαν και εμας βαζουν να κοιμηθουμε,αυτοι νομοθετουσαν με χιλιαδες παραθυρα,αυτοι δωριζαν στους φοροφυγαδες τις ποινες τους,αυτοι προσελαβαν και την κουτση Μαρια στο δημοσιο και τωρα δεν ξερουν τι να κανουν.

Οπως λεει και το τραγουδι:

Κρατος ασυστολων και πεσμενων κολων,Κολοελληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: