Κυριακή, Δεκεμβρίου 19, 2010

Η Νεολαια φευγει νωρις

Η νεα γενια που προσελαβε η λεσχη Μπιλντερμπεργκ για να συμβουλευει τον διαχειριστη μας σε οικονομικα θεματα μας αφησε χρονους,τα συλληπητηρια μας στους δικους του καθως και στην λεσχη που εχασε ενα τοσο νεο μελος αλλα η αληθεια να λεγεται.

Ειναι η προσπαθεια ενος διαχειριστη χωρις οραμα για την χωρα που το μονο που τον ενδιαφερει ειναι η οικονομικοι δεικτες και καθολου ο λαος ,που εφερε την νεολαια της ευρωπης να τον συμβουλευει σε οικονομικης φυσεως θεματα.

Μαζι με  τα ανικανα μελη της κυβερνησης του,μαζι με τον αθυροστομο αντιπροεδρο του ο οποιος τι χρησιμοτητα εχει ακομη δεν εχουμε καταλαβει,χρειαστηκε και την βοηθεια του προς την επομενη ζωη πλεον ταξιδευοντος Σιοπα,γνωστος απο την συμμετοχη του σαν μελος την Λεσχης Μπιλντερμπεργκ επι χρονια και εραστης και αυτος της παγκοσμιας διακυβερνησης.

Μας αφησε χρονους ο νεολαιος και πως θα λυσουμε τωρα τα χιλιαδες οικονομικα μας προβληματα διχως την συμβολη του?

Απλα θα παρουμε σβαρνα τα ευρωπαικα ΚΑΠΗ και θα αναζητησουμε νεολαιους με νεες ιδεες και πρωτοποριακες λυσεις σαν αυτες που εφαρμοζει ο διαχειριστης μας,ολο και καποιο αχρηστο  ρεμαλι θα βρεθει να αναλαβει  αυτον τον ρολο,η λεσχη βριθει απο γελοια υποκειμενα.

Αλλα γιατι να ψαχνεις κυριε διαχειριστα μας για οικονομολογο?

Καλυτερα θα ειναι να επισκεφτεις ενα ελληνικο σφαγειο στην επαρχια.

Πιο φθηνα θα σου κοστισει ενας σφαγεας.

Διοτι με το προγραμα σου....

Εναν σφαγεα χρειαζεσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: