Πέμπτη, Δεκεμβρίου 16, 2010

Αυτη ειναι η Δημοκρατικη Ευρωπη



Ναι...δεν συμβαινει μονον εδω,ειναι γενικη η καθοδηγηση απο τους εραστες της παγκοσμιοποιησης να κατεβασουν το επιπεδο  του λαου ειτε οικονομικο ειτε το επιπεδο μορφωσης.

Στην Μεγαλη Βρετανια οι φοιτητες διαδηλωνουν για αυτο,το ιδιο στην Ιταλια,τα μελη της Λεσχης Μπιλντερμπεργκ αδημονουν να φερουν σε περας το σχεδιο τους για τον ελεγχο του πληθυσμου το δυνατον συντομοτερο.
 Το Βιντεο το βρηκα διαβαζοντας το ιστολογιο www.pitsirikos.net εκει βρηκα και πολλα αλλα ενδιαφεροντα αρθρα του.
Δυστυχως ειναι στα αγγλικα και μια συντομη μεταφραση ειναι οτι ο γλοιωδης δημοσιογραφος,ναι....δεν εχουμε μονο εμεις τετοιους προσπαθει με συγκεκριμενες ερωτησεις να παρουσιασει εναν αναπηρο σαν τον δραστη αντι για το θυμα της αστυνομικης βιας εναντιον του,οσοι ακουσετε τις ερωτησεις και μαζι της απαντησεις θα καταλαβετε περισσοτερα.
Επισης αξιοπροσεκτος ειναι ο τροπος με τον οποιο ο γλοιωδης δημοσιογραφος διακοπτει την ροη της κουβεντας οποτε αυτη γινεται αποκαλυπτικη και ξανα αρχιζει το γνωστο παραμυθι οτι ο αναπηρος νεαρος ηταν επιθετικος προς την αστυνομια και διαφορα αλλα γελοια που τα βλεπουμε και τα ακουμε και στα δικα μας γελοια δελτια ειδησεων απο τους δικους μας γελοιους δημοσιογραφισκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: