Τρίτη, Δεκεμβρίου 14, 2010

Η Δημοκρατια των διαγραφων

Η διαδρομη που ακολουθει ο δικτατορισκος μας ο παντα νικητης ειναι πλεον επικινδυνη,ετσι αφου με τα χιλιαδες ψευδη καταφερε να αποσπασει την εξουσια τωρα διαφεντευει κανοντας οτι θελει εχοντας θεσει κομμα και λαο κατω απο τους εκβιασμους του.

Ο διαχειριστης μας ειναι εντολοδοχος των τραπεζων και της λεσχης Μπιλντερμπεργκ,δεν εκπροσωπει πλεον κανεναν σε αυτη την χωρα εκτος απο εκεινους που ταιζει με τις αποφασεις του,τους βιομηχανους και τους τραπεζιτες.

Και οπως στην δικτατορια η αντιθετη γνωμη απαγορευοταν ετσι και σημερα μαθαινουμε στους νεωτερους οτι οποιος εχει αλλη αποψη δεν εχει δικαιωμα να την εκφραζει.

Ωραια δημοκρατια,μαζι με το σκιπ στην πηρατε δωρο?


Η αρχη ειχε γινει φυσικα απο την ψηφιση του μνημονιου με τους τρεις που αρνηθηκαν να το ψηφισουν,συνεχιστηκε σημερα με τον τεταρτο,και θα παει ετσι ως το τελος.

Φυσικα ολα αυτα τα κανει για να φερει την αναπτυξη στην χωρα,μα αυτος δεν μπορει να φερει την αναπτυξη στην σκεψη του στην χωρα θα την φερει?
Γιατι δεν μας λεει τουλαχιστον οτι αυτα του λενε αυτα κανει να το παρουμε αποφαση οτι σωτηρια δεν υπαρχει?

Την εντολη που του εδωσε ο λαος την εχει χασει προ πολλου και φανηκε αυτο με την αποχη στις δημοτικες εκλογες,τωρα αν αυτος θεωρει δημοκρατικο να κυβερναει με το 19% των ψηφων αυτο ειναι δικη του δουλεια.

Δεν ειναι ομως δικη μας δουλεια να του θυμισουμε οτι το πολιτευμα μας ειναι Προεδρευομενη δημοκρατια και οχι δικτατορευομενη ασυδοσια?

Δεν υπάρχουν σχόλια: