Παρασκευή, Δεκεμβρίου 03, 2010

Το κρατος ειναι εδω

Ολοι λιγο η πολυ γνωριζουμε τι εστι Ελληνικο κρατος,γνωριζουμε την ξεφτιλα του,την διαφθορα του,την αδιαφορια του.
Καθε φορα λοιπον που αυτο το μπαχαλο θελει να...δειξει οτι εκμοντερνιζεται,αλλαξει νομους,και καθε φορα ζηταει νεα χαρτια απο τους σκλαβους που το υπηρετουν για να του αποδειξουν οτι υπαρχουν,αν δεν προσκομισει ο σκλαβος τα χαρτια τοτε απλα δεν υπαρχει για το ασυδοτο αυτο κρατος.

Ετσι λοιπον αποφασισε ο ΟΓΑ με καθυστερηση ...δεκαετιων να αλλαξει συστημα πληρωμης των συνταξεων γηρατος και καλα ως εδω,να αλλαξει συστημα γιατι με το παλαιο γινοταν της ποπης,καθε ενας επαιρνε συνταξη και μετα εστω και αν πεθαινε δεν ηξερε ο ΟΓΑ τι του γινοταν.

Εστειλε λοιπον ενα σημειωμα και εναν φακελλο που μας εδωσαν στο ταχυδρομειο με τα νεα δικαιολογητικα που θα χριεαζονται απο τον νεο χρονο,αν λοιπον ο σκλαβος δεν προσκομισει αυτα τα δικαιολογητικα δεν υπαρχει οποτε του κοβουν την συνταξη.

Ενας λοιπον σκλαβος ασθενης ο οποιος νοσηέυεται σε νοσοκομειο της κακιας ωρας πρεπει αν και κατακοιτος να σηκωθει και να τρεχει να μαζευει ολα αυτα τα δικαιολογητικα,σηκωνεται ο κατακοιτος?
Οχι.
Οποτε δεν υπαρχει για το ασυδοτο αυτο κρατος.
Καλα που υπαρχουν ομως οι συγγενεις και τρεχουν,και καλα που δεν δουλευω,αν δουλευα ποτε θα προλαβαινα να μαζεψω τοσα χαρτια?
Και το μεγαλο κριμα ειναι να βλεπεις τα γεροντακια με συνταξη 340 ευρω να περιμενουν ορθια στα ταχυδρομεια και να προσπαθουν να καταλαβουν τι χρειαζεται,και αντε μετα με οσες δυναμεις εχουν να τρεχουν να μαζεψουν τα χαρτια αυτα.

Σου λεει λοιπον το μπαχαλοκρατος....αφου ο συγγενης σου ειναι κατακοιτος και δεν μπορει να εισπρατει μονος την συνταξη του....για να την εισπρατεις εσυ πρεπει να φερεις πληρεξουσιο.

Δεν ρωταει ομως πως θα πληρωσει καποιος τον δικηγορο και τον συμβολαιογραφο για αυτο το πληρεξουσιο,απο τα 340 ευρω συνταξη?

Και ετσι η υποσχεση του διαχειριστη μας"Πρωτα ο μακαριτης"βγαινει αληθινη,και τρεχω και δεν φτανω να ψαχνω δικηγορους και συμβολαιογραφους.

Καμια απογραφη των κλεφτων θα κανουν?
Αυτο θα ηθελα να το δω,να τους ζητησουν χαρτια για τις κλοπες και τις απατες που εχουν διαπραξει κατα του κρατους?

Μπα δεν νομιζω,αυτοι ειναι φιλοι και κολλητοι του κολοκρατους δεν χρειαζονται χαρτια,ξερει ο ενας τον αλλον.

Αλοιμονο απο τον λαο που πληρωνει χρυσα τους απατεωνες για να του κανουν την ζωη του δυσκολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: