Παρασκευή, Δεκεμβρίου 24, 2010

Et preterea censeo Carthago delenda est

Σαν την Καρχηδονα και εμεις περιμενουμε ...το σχεδιο του διαχειριστη μας ο οποιος οργανωσε με την ομαδουλα που τον περιτριγυριζει την απεμποληση ολων των δικαιωματων των κατοικων αυτης της χωρας....πριν αποφασισει να την ξανακτισει κατα τα πιστευω του.

Θα περασουν και οι γιορτες,μια ευκαιρια για εμας να φανταστουμε οτι περναμε καλα και να ξεχασουμε για λιγο την μιζερια που μας εχει βαλει,αλλα τα δυσκολοτερα ειναι μπροστα μας,οτι εγινε φετος θα μοιαζει με αστειο σε σχεση με οσα σκεπτεται ο στοχαστης της 79ης θεσης να κανει την επομενη χρονια.

Και θα τα κανει χωρις φοβο και παθος,δεν λυπαται ουτε κουτσο σκυλο αυτος,θα την φτιαξει την Ελλαδα κατα πως του αρεσει....αφου πρωτα την καταστρεψει απο τα θεμελια.

Και να αλλαζε κατι απο την φιλοσοφια θα λεγαμε και μπραβο,απλα φτωχαινει τον πληθυσμο κατα τις εντολες της παγκοσμιοποιησης,και θα τον φτωχυνει και αλλο,οσο μπορει για να τον σωσει,τωρα ....πως σωζεις καποιον με το να τον στελνεις στην ανεργια,στην πεινα,στην ανεχεια δεν το εχω καταλαβει ακομη,θα ειναι κατι που μονο οι στοχαστες καταλαβαινουν.

Το ομολογει οτι γνωριζει....ο κοσμος ειναι σε κατασταση σοκ...λεει,τι θα γινει οταν βγει απο αυτην την φαση το γνωριζει?
Συνεχιζει να μας παραμυθιαζει με ευχολογια περι συντομης λυσης οταν ξερει και αυτος και η ομαδουλα του οτι αυτο θα κρατησει δεκαετιες,δινει ελπιδα φρουδα στον λαο για να τον κρατησει ηρεμο,ενας φαφλατας της πενταρας,ενας μπλοφατζης της λαικης αγορας.

Σιγα σιγα ομως καποιοι αρχιζουν και καταλαβαινουν,αρχιζουν και μιλανε,και αντιδρουν,σιγα σιγα αυτο θα μεγαλωσει και η ελπιδα μας ειναι να γινει κυμα και να στειλει τον στοχαστη μας στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου εκει...στην πατριδα του.

Καλες γιορτες Καισαρ,οι μελλοθανατοι σε χαιρετουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: