Πέμπτη, Δεκεμβρίου 30, 2010

Οι νεοι φοροι

Μετα την παταγωδη αποτυχια εισπραξης των φορων αποφασιστηκε χθες στο υπουργικο συμβουλιο και θα ισχυσουν απο την πρωτη του νεου ετους.
Διοτι λεφτα δεν υπαρχουν και οι μισθωτοι και συνταξιουχοι εχουν απομεινει με το βρακι στο χερι και εχουν κανει το σκατο τους παξιμαδι.
Οχι δεν θα τα παρει απο τους βιομηχανους ουτε απο την εκκλησια,ουτε απο τους καναλαρχες,ουτε απο τους φοροδιαφευγοντες φιλους του ο διαχειριστης μας,απο εμας θα τα παρει.

Οι νεοι φοροι ειναι οι εξης:
Φορος αναπνοης
Θα μπει ενα τσιπακι σε καθε Ελληνα που θα μετραει τις αναπνοες του,οσο περισσοτερες αναπνοες τοσο και μεγαλυτερος ο φορος.
Εξαιρουνται οσοι βγαζουν χρηματα χωρις αναπνοη,μιζαδοροι,βουλευτες,πολιτικαντηδες κλπ.
Οσοι αρνουνται να πληρωσουν θα τους σταματανε την αναπνοη,απλο και σιγουρο μετρο.

Φορος αεριων
Το ιδιο τσιπακι θα μετραει και ποσες φορες αεριζεται καποιος,οσο περισσοτερα αερια τοσο μεγαλυτερος ο φορος,εξαιρειται ο Παγκαλος διοτι αυτος και που μιλαει αεριζεται.


Φορος εκκενωσεων
Το ιδιο τσιπακι επισης θα μετραει ποσες φορες παει καποιος στην τουαλετα,αυτο θα ειναι και τεκμηριο για την εφορια,δεν μπορει να δηλωνεις καλη μου οτι εχεις εισοδημα 10000 ευρω και να πηγαινεις τουαλετα 7 φορες την μερα,δεν ειναι δυνατον επιστημονικα αυτο.
Εξαιρειται παλι ο Παγκαλος διοτι και οταν μιλαει αυτος ειναι σαν να χεζει.

Φορος ανεργιας
Οι ανεργοι ειναι ενα βαρος στην κοινωνια,τρωνε τα λεφτα του οαεδ,τρωνε απο τους συγγενεις και φιλους και...δεν πληρωνουν εφορια,αυτο δεν ειναι σωστο,καθε ανεργος θα πληρωνει ενα ποσον καθε μηνα που θα παραμενει ανεργος,να δεις για ποτε γινεται ενα απο τα δυο....η πεθαινει η βρισκει δουλεια με 200 ευρω μισθο,και πολυ του ειναι.

Φορος επι των φορων
Τελευταιο και σημαντικο ειναι αυτο το μετρο,για να εχει λεφτα καποιος να πληρωνει φορους παει να πει οτι απο καπου τα βρισκει,οποτε λογικο ειναι να πληρωνει ....επειδη πληρωνει φορους.
Εξαιρουνται ποσα που μεταφερονται με σακκουλες στο πασοκ,σε τραπεζες και σε λογαριασμους εξωτερικου.

Αντε βρε Καλη Χρονια

Δεν υπάρχουν σχόλια: