Τετάρτη, Δεκεμβρίου 22, 2010

Ο στοχαστης και οι στοχοι του

Μπορει να εχουμε χρονια να παρουμε εναν τιτλο Μις Γιουνιβερς αλλα να που ηρθε η ωρα να ακουστει το ονομα της Ελλαδας παγκοσμια.
Οχι οτι δεν ακουγεται,ολοι μας συζητανε,αλλα οχι με τα καλυτερα λογια,μας λενε διεφθαρμενους κατι που το εμπεδωσανε μετα τις δηλωσεις του διαχειριστη μας,μας λενε τεμπεληδες και οτι τρωμε τα λεφτα των αλλων λαων.

Και φυσικα ο διπλανος του στοχαστη μας ανεφερε και αυτος οτι τα φαγαμε μαζι ασχετα αν εμεις ψαχνουμε και δεν τα βρισκουμε οσα φαγαμε μαζι,και στους λογαριασμους τους τραπεζικους μας δεν φαινεται αυτο,ουτε στο Ε9.

Φυσικα ειναι ακομη χαμηλα στην καταταξη ο στοχαστης μας,ειναι στην 79η θεση,τωρα πως ανεβαινει κανεις δεν το ξερω,ισως με το να τιμωρει τον λαο του για λαθη που εκαναν αυτος και οι φιλοι και συνεργατες του τοσα χρονια.
Και το χειροτερο ειναι οτι τοσα χρονια εκανε την παπια ο στοχαστης μας,διοτι και βουλευτης ηταν,και υπουργος ηταν,εκτος αν η λογικη του να εισαι βουλευτης και υπουργος ειναι να κανεις οτι σου λενε και να μην μιλας καθολου.

Και κανει καλα οτι του λενε ο στοχαστης μας,ακολουθει πιστα τις εντολες απο τους παγκοσμιους διακυβερνητες του,καταφερε τοσες επιτυχιες που δεν θα υπαρξει επομενος να καταφερει,και τις καταφερε με ειλικρινεια,πιστη και στοχασμο.
Να πως ανεβαινεις τα σκαλια της επιτυχιας,με το να πατας επανω σε εναν λαο,να τον κανεις κουρελι και μετα να του υποσχεσαι να φτιαξεις μια ωραια κουρελου απο το κουρελι να πατανε και να σκουπιζουν τα ποδια τους οι διασημοι επισκεπτες μας οπως ο Στρος Καν.

Το οτι στοχαζεται ο στοχαστης μας δεν αμφιβαλλω,για το καλο της χωρας ομως δεν το κανει,το κανει για αυτους που τον εκαναν αυτο που ειναι,τι τον εκαναν?

Απο εναν ακαταλληλο οπως ελεγε και αυτος που τωρα λεει οτι τα φαγαμε μαζι,σε εναν διαχειριστη μιας κρισης που δεν θα τελειωσει στον αιωνα τον απαντα.

Καλος ψευτης ναι,καλος μπλοφατζης επισης,καλος παγκοσμιος διακυβερνητης ναι.

Και εγω στοχαζομαι,δεν ταλαιπωρω εναν λαο με ψεματα ομως.
Μαλακας ειμαι και το δεχομαι, αλλος για το κλαμπ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: