Τετάρτη, Δεκεμβρίου 15, 2010

Οι αλητες δεν ειναι στους δρομους...κρυβονται στην Βουλη

Απτοητοι συνεχιζουν να νομοθετουν καθημερινα οι εκπροσωποι του"λαου"εναντιον του"λαου"αναρωτιεμαι αν ποτε σκεπτονται την ωρα που ψηφιζουν...τι ειναι αυτο που ψηφιζουν,ποσους ανθρωπους θα επηρρεασει,ποσους θα δυσκολεψει,ποσοι ανθρωποι θα χασουν το ψωμι τους,την δουλεια τους,την ελαχιστη οικονομικη τους επαρκεια.....απο καθε ψηφο του καθενος απο αυτους εκει στον ναο της Δημοκρατιας τους.

Φυλακη καλυτερα θα ελεγα,διοτι φυλακισμενοι ειναι εκει μεσα,επαφη με τον λαο δεν εχουν και απορω πως νομιζουν οτι θα κατεβουν σαν υποψηφιοι τις επομενες εκλογες...πως θα βγουν να μιλησουν για τα οσα ψηφισαν εως τωρα,με τι κουραγιο,με τι α.....α θα βγουν στους δρομους να διαφημισουν τις επιτυχιες τους.

Και ειναι συνηθισμενο μετα απο καθε εκλογικη διαδικασια το.......εμεις πληρωσαμε για τα λαθη μας....δηλαδη καταστρεφανε την χωρα και επειδη εχαναν  τις εκλογες το μονο που ελεγαν ειναι οτι πληρωσαν για τα λαθη τους.

Ετσι πληρωνει καποιος τα λαθη του?
Με το να πληρωνετε απο τον ελληνικο λαο για αλλα τεσσερα χρονια στην αντιπολιτευση?
Και παλι τα ιδια την επομενη τετραετια,οι επομενοι χαμενοι,πληρωναν για τα λαθη τους.

Τωρα ομως που τα λαθη μαζευτηκαν και εγιναν τεραστια....τωρα μας ζητανε να πληρωσουμε εμεις τα λαθη τους,δεν ειδα κανενα ζαπλουτο πολιτικο να πουλησει η να δωσει την τεραστια περιουσια του για να ξεπληρωσει τα λαθη που αυτος και οι αλλοι 299 εκαναν επι τοσα χρονια.

Πρωτα ο λαος,αυτοι με τις απολαβες τους,τα εξτρα τους,τα λαπτοπ τους,τα κινητα και ακινητα τους.

Πρωτα ο λαος,αυτος να πληρωσει τα χρεη,επειδη ζηταγε τα δεδομενα σε αλλες χωρες,δουλεια,υγεια,παιδεια,ασφαλεια,πρωτα ο λαος που ακομη και στην περιοδο της ταχα αναπτυξης ζουσε με νομοθετηματα λιτοτητας,ζουσε με παραγραφες αδικηματων,με εξεταστικες εξευτελισμου,με καταπατηση ολων των νομων.

Βγειτε τωρα στον δρομο να μας πειτε οτι πληρωσατε για τα λαθη σας,βγειτε να μας εξηγησετε πως εμεις θα ζησουμε με συμβασεις πεινας,με συνταξεις αποριας,με μισθους κατω απο τον κατωτατο ενω εσεις θα ζειτε με ταξιδακια στο εξωτερικο,με βολτες και φαγητο σε εστιατορια πολυτελειας...ενω την ιδια στιγμη ψηφιζετε ακομη περισσοτερες ποινες εις βαρος μας.

Βγειτε απο την φυλακη σας λοιπον...και ελατε στον κοσμο...σας θελουμε να σας δειξουμε απλοχερα την αγαπη που μας δειξατε εσεις τοσα χρονια,ελατε....ελατε,μαζι τα φαγαμε αλλωστε,ετσι δεν ειναι.

Ελατε να σας βοηθησουμε να ρευτειτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: