Πέμπτη, Δεκεμβρίου 30, 2010

Τρομοκρατικη εκρηξη στην καρδια της Ελλαδας

Ισχυρη εκρηξη εχει γινει στο κεντρο της Ελλαδας,η εκρηξη κατεστρεψε τις εργασιακες σχεσεις,τους μισθους και τις συνταξεις των ελληνων,αυξησε τις τιμες και τους φορους.

Την εκρηξη ανελαβε το τρομοκρατικο κομμα πασοκ και ενω ακομη και οι χειροτερες τρομοκρατικες οργανωσεις προειδοποιουν για τα κτυπηματα τους,εκεινο αλλα ελεγε και αλλα εκανε.

Θυματα ειναι ολοι οι μισθωτοι και συνταξιουχοι του ιδιωτικου τομεα καθως και του δημοσιου που τα θελανε και τα παθανε διοτι πολλοι απο αυτους ηταν μελη της τρομοκρατικης οργανωσης πασοκ.

Αναμενοντας την προκυρηξη του αρχηγου τους που γεννηθηκε στο εξωτερικο αλλα μετοικησε στην Ελλαδα διοτι ανεργοι ηταν τι να φανε εκει εξω...ενω εδω ειχαν τα κολπα να το κανουν...ο οποιος οπως σε καθε βομβιστικη επιθεση της οργανωσης πασοκ επισημαινει το ποσο πολυ ποναει που ποναμε.

Το θεμα δεν ειναι αυτο....το θεμα ειναι αν αγριεψει ο κοσμος με τις απανωτες τρομοκρατικες επιθεσεις τοτε θα δεν θα ποναμε εμεις οταν πονανε εκεινοι,προσφατο παραδειγμα ο μπουλης που τις εφαγε στο συνταγμα.

Νεωτερα θα εχουμε στο βραδυνο συσιτιο στον δημο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: