Κυριακή, Δεκεμβρίου 26, 2010

Με τα ματια ανοιχτα

Πιστευω οτι εφτασε ο καιρος,αρκετα με την υποκρισια ας ανοιξουμε τα ματια μας και ας δουμε καταματα την κατασταση,τοσα χρονια καναμε τους ηλιθιους,δεν ειμαστε αλλα μας βολευε,τοσα χρονια μας αρκουσαν οι υποσχεσεις,μας αρεσαν,και τελικα ποιο ειναι το αποτελεσμα?

Μια χωρα παρατημενη απο ολους αυτους που πλουτισαν για να την διοικουν,μια χωρα ερημη,κατεστραμενη με την ευλογια οσων εδωσαν ορκο να την προστατευουν,μια χωρα στο καναβατσο με την υπογραφη αυτων που ενω μας λενε οτι τα φαγαμε μαζι....την ιδια ωρα ξερουν οτι θα πεινασουμε.Οχι μαζι ομως...μονοι μας.

Ολοι οι υγιεις οργανισμοι σιωπουν,επικρατει το δικιο εκεινου που εχει την εξουσια,μια εξουσια που απεκτησε με ψεματα και εσκεμενες υποσχεσεις που ηξερε οτι δεν θα κρατησει,επικρατει η συνομωσια της σιωπης,οτι δεν συμφερει δεν το μαθαινουμε,επικρατει ο νομος της ζουγκλας ενω μας μιλαγαν για μεσαιωνα που πρεπει να σταματησει.

Η ελιτ δεν εχει οικτο,τοσα χρονια βολευοταν με οτι εκανε,απροσιτη,μιλουσε για συγκλισεις ενω οργανωνε την αποκλιση,υποσχοταν καλυτερες μερες και συγχρονως μεθοδευε το χαος που επικρατει,διοριζε ασυστολα και τωρα κατηγορει οσους διοριζε οτι αδικα πληρωνονται για αυτο που δεν κανουν....δηλαδη να εργαζονται.

Ολοι αυτοι οι σωτηρες της καρπαζιας δεν ηξεραν οτι δεν αντεχει το δημοσιο και οι δεκο τοσους εργαζομενους?ολοι αυτοι οι απατεωνες της φαπας δεν γνωριζαν τοσα χρονια τους μισθους που επαιρναν και τα επιδοματα που εδιναν?
Ολοι αυτοι δεν ειχαν ιδεα πως σε ολη την χωρα επικρατει η ρεμουλα,η μιζα και η φοροδιαφυγη?
Ποτε τελικα το καταλαβαν?
Μετα τις εκλογες του 2009?
Δεν ειναι αποδειξη ανικανοτητας αυτο?

Αν εσεις κερδιζετε 1000 ευρω και ξοδευετε 50000 τον μηνα,αν στην επιχειρηση σας ο λογιστης δεν κανει καλα την δουλεια του,αν μπαινουν και σας κλεβουν και το ξερετε.....

Ποιος φταιει?
Οι υπολοιποι που σας βρισκουν ανικανο η εσεις ο ιδιος?

Ειναι απυθμενο θρασσος να κατηγορεις παντα τους αλλους για οσα λαθη εχει διαπραξει εσυ,ειναι αισχρη ανικανοτητα και συμβιβασμος με τους κλεφτες να τους καλυπτεις ακομη και οταν ερθεις στην εξουσια,ειναι γελοιο το λιγοτερο να μιλας για κακοδιοικηση οταν επι χρονια εισαι μερος της,οταν δεν εχεις εκφρασει ποτε ουτε γραπτως ουτε σε καμια ομιλια την αντιθεση σου,οταν δεν εχεις κανει ποτε καμια προταση ουτε ειχες ποτε καμια διαφοροποιηση σε κανενα νομοσχεδιο,οταν εχεις με την ψηφο σου καλυψει ολους τους απατεωνες......

Να ερχεσαι τωρα μετα τοσα χρονια και να μιλας για διαφθορα,κακοδιοικηση και σωτηρια μονο αν μεινεις εσυ στην εξουσια,με μπλοφες,απατες και ψεματα.

Πως περιμενεις να σε πιστεψει κανεις τοτε?

Ξεπουλα λοιπον οτι ειναι να ξεπουλησεις,αφησε την διαλυση να κυριευσει τα παντα,φερε την φτωχεια και την αγωνια στον λαο,αυτο ηταν το οραμα,αυτο το σχεδιο.

Με τα ματια ανοιχτα ας δουμε επιτελους τι ερχεται,αυτη δεν ειναι δημοκρατια,αυτο ειναι το απεραντο μπαχαλο της ανικανοτητας,αυτο δεν ειναι σχεδιο,ειναι οργανωμενη καταστροφη,αυτο δεν ειναι οραμα,ειναι η εκτελεση με συνοπτικες διαδικασιες ενος λαου που βολευτηκε,πιστεψε και με κλειστα ματια αφησε ολους τους ανικανους να κανουν εκεινοι αυτο που επρεπεννα κανει αυτος.

Να ελεγξει,να ρωτησει,να δικασει,και να καταδικασει αυτους που επι δεκαετιες οργανωνουν εξεταστικες για να αθωωνουν οι ιδιοι τους εαυτους τους.

Με τα ματια ανοιχτα,ας κοιταξουμε,και επιτελους ας δουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: