Πέμπτη, Δεκεμβρίου 30, 2010

Χαιρε θρασσος απυθμενο

Λιγες μερες ξενοιασιας εχουν μεινει ακομη,εμεις με την δικη μας οικονομικη κατασταση κανουμε οτι μπορουμε να εχουμε λιγα εφοδια την πρωτοχρονια....μην παει στραβα ο νεος χρονος,και οι κυβερνωντες με τα δικα τους πενιχρα οικονομικα μεσα προσπαθουν και αυτοι να βρουν το καταλληλο χαβιαρι να αγορασουν.

Απο την πρωτοχρονια και μετα αρχιζουν και παλι οι μεγαλες νικες,οι θριαμβοι και οι αλλαγες των παντων,και φυσικα οταν μιλαμε οτι αλλαζουν τα παντα μην φανταστειτε οτι θα αλλαξει και τιποτα σπουδαιο,τα φωτα μας,οι τσεπες μας,η διαθεση μας και το λουρι της μανας.

Αυτα θα αλλαξουν.
Διοτι η νοοτροπια αποφασιζουμε και διατασουμε της νεας δικτατοριας δεν προκειται να αλλαξει,οσοι αντιδρασουν στα σχεδια της θα περασουν δια πυρος και σιδηρου απο τους δημοσιογραφους,θα ξεφτιλιστουν για να μπορει ο διαχειριστης μας να πετυχει την μεγαλη αλλαγη που χρειαζεται αυτος και οχι ο τοπος.

Και θα συνεχισει τα ταξιδακια για να μας σωσει την ιδια ωρα που θα ισοπεδωνει καθε δικαιωμα εργαζομενων,την ιδια ωρα που τα νοσοκομεια δεν εχουν προσωπικο,την ιδια ωρα που η αγορα βυθιζεται στο χαος και η ανεργια γινεται το σημαντικοτερο προβλημα.

Δεν θα ειναι μια καλη χρονια και ας δωσουμε ολοι αυτην την ευχη μεθαυριο,που θα βγαλει δεν ξερω παντως η αποφαση μας να φτασουμε ως εδω ειναι δικο μας λαθος,εμεις ψηφισαμε το τιποτα σαν να ειναι κατι,εμεις δωσαμε εντολη στον λαμβανοντα εντολες απο τους παγκοσμιους κυβερνητες να κανει την αρχη της παγκοσμιοποιησης απο εμας.

Θα μας ευχηθει καλη χρονια και αυτος...θα ξαναμιλησει για την αναγκη των αλλαγων που πρεπει να γινουν,θα προσποιηθει οτι νοιαζεται.
Εμεις ας εχουμε στο μυαλο μας ενα μονο πραγμα.

Πρεπει να αλλαξουμε και εμεις ναι....

Αλλα πρωτα πρεπει να αλλαξουμε αυτον,δεν ειναι να μενει για πολυ,αντε αγαπη μου να αλλαξεις την πατριδα σου,εδω εισαι στα ξενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: